Cumparaturi de cosmetice - cu Melkior

Black Friday-ul ăsta nu a fost atât de prolific pe cât aş fi dorit dar... tot m-am ales cu câteva bunatati în urma cumpărăturilor făcute. Încep astăzi cu 'prada' Melkior.

*Au avut reduceri destul de consistente, de la 30% până la 50%: farduri, tus de ochi, rujuri, oje s.a.m.d.

Eu am ales: una bucată creion ochi khol shiny brown 12 lei, creion contur de buze brown 10 lei, şerveţele demachiante 20 bucăţi 5 lei, tus de ochi lichid alb 20 lei, tuş de ochi crema 30 lei.
Le-am văzut, mi-au plăcut...ce rămâne de făcut? Să îmi bag nasul în toate, of course :)).
În urma testărilor a apărut şi o părere :

Creion ochi khol shiny brown - culoarea este foarte frumoasă (un crem închis cu particule fine strălucitoare) dar mina nu pare să fie prea moale şi nici pigmentarea nu e fantastică

Creion contur de buze brown - o nuanţă plăcută de maron, nu foarte închis, super cremos şi rezistent.
Şerveţele demachiante - cele mai pufoase şerveţele demachiante folosite de mine, parfumul este super discret şi curata machiajul destul de bine. Nu le-aş recomanda însă pentru zona ochilor pentru că se scămoşează şi e destul de deranjant.
Tus de ochi lichid alb - Foarte fancy, are acelaşi proprietăţi ca cel negru (rezistent, opac şi mat).

Tus de ochi crema - Cel mai nou produs pentru machiajul ochilor de la Melkior, l-am folosit de vreo două ori şi deja îl clasez în topul 3 tusuri preferate. Este cremos, se usucă repede şi este extrem de rezistent. Îmi place maxim finişul mat şi preţul super decent.
Şi cu asta am încheiat mini shoppingul Melkior. Voi aţi cumpărat ceva în cele două weekend-uri black friday Melkior?

Publicar un comentario

0 Comentarios