Ingrijirea tenului problematic - The Ordinary

Ǝntotdeauna am avut un ten dificil (acnee, sebum, pete post acnee, porÅ£iuni de piele uscată şi sensibilă) şi Ć®ncerc mereu să Ć®mi Ć®mbunătăţesc rutina de Ć®ngrijire a pielii. Aşa am dezvoltat o pasiune pentru tot felul de poÅ£iuni şi serumuri special create pentru tenul problematic. Astăzi am să vă arăt cele mai recente achizitii din acest domeniu, serumurile de la The Ordinary.

Dacă Ć®ncă nu aÅ£i auzit despre brandul The Ordinary de la Deciem vă pot spune că vorbim despre o companie ce comercializează produse pentru Ć®ngrijirea pielii la o treime din preÅ£ul de piaţă. Şi ştiÅ£i de ce sunt aşa de ieftine? Pentru că au eliminat costurile suplimentare ce se generau cu ambalajele fancy sau ingredientele de "umplutură". Au lăsat Ć®n compoziÅ£ie doar ingredientele active, ca: retinolul (antirid), vitamina C (strălucire), acid hialuronic (hidratare) și zinc (antiinflamator).

Eu am ales să testez pentru Ć®nceput patru produse: Niamicide 10%+ Zinc 1% (substitut pentru RESIST 10% Niacinamide Booster de la Paula's Choice), Vitamin C suspension 23%+ HA2%, Acid hialuronic 2%+ B 5 şi Matrixyl 10%+HA.
 Niamicide (vitamina B3) 10%+ Zinc 1%.

Vitamina B3 este parte integrantă din filmul hidrolipidic al pielii (partea superficială) şi ajuta la reducerea uscăciunii pielii, reduce hiperpigmentarea şi stimulează producerea de colagen. Este un produs antioxidant şi antiinflamator iar zincul din compoziÅ£ie ajuta la vindecarea mult mai rapidă a punctelor de acnee. Ǝn plus acesta din urma ajuta şi la reglarea producÅ£iei de sebum, lucru minunat pentru persoanele ce au tenul gras.
Vitamin C suspension 23%+ HA2%.

ConÅ£ine vitamina C aflată Ć®n stare pură (L-Ascorbic Acid) - aceasta este un antioxidant foarte puternic, Ć®mbunătăţeşte aspectul pielii şi o protejează de radicalii liberi (care produc Ć®mbătrĆ¢nirea prematură a pielii). Introdusă Ć®n rutină de Ć®ngrijire a pielii vitamina C are o mulÅ£ime de beneficii, printre acestea enumeram: un important aport Ć®n formarea colagenului, ajuta la normalizarea secreÅ£iei de sebum, reduce hiperpigmentarea, diminuează inflamaÅ£iile s.a.m.d

Hyaluronic Acid 2% + B5.

Acidul Hialurionic are capacitatea de a reÅ£ine un nivel optim de hidratare in piele, este singura molecula ce poate reÅ£ine de 1000 de ori mai multă apă decĆ¢t greutatea ei. Produsul acesta conÅ£ine trei tipuri de molecule de acid hialuronic care acÅ£ionează atĆ¢t la suprafaÅ£a pielii cĆ¢t şi Ć®n profunzimea acesteia + vitamina B5 care este deasemenea un adjuvant Ć®n procesul de hidratare.

Matrixyl 10%+HA

Un produs antiage care are Ć®n compoziÅ£ie două tipuri de peptide Matrixyl, Matrixyl 3000 and Matrixyl Synthe'6. Acestea ajuta la refacerea Å£esutului (pe termen lung) şi stimulează producÅ£ia de colagen şi elastina.
Toată afacerea asta m-a costat doar 150 lei (un preÅ£ extrem de mic), şi a ajuns la mine Ć®n doar o săptămĆ¢nă. Abia aştept să vă povestesc mai pe larg după ce le folosesc cel puÅ£in o lună de zile. 
Voi aţi auzit de produsele The Ordinary?

Publicar un comentario

4 Comentarios

  1. 4 produse 150 de lei? E super! Mai ales ca te-au ajutat! Interesante produsele, nu am auzit de ele!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Nu e asa ca pare tare faina traba asta? Acum testez...

      Eliminar
  2. Cum ati comandat?
    Pe ce site

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Buna! Am comandat de pe Deciem (.com) transport gratuit la produse peste 30 euro si au ajuns intr-o saptamana jumatate.

      Eliminar