Ingrijirea tenului problematic - The Ordinary

Întotdeauna am avut un ten dificil (acnee, sebum, pete post acnee, porţiuni de piele uscată şi sensibilă) şi încerc mereu să îmi îmbunătăţesc rutina de îngrijire a pielii. Aşa am dezvoltat o pasiune pentru tot felul de poţiuni şi serumuri special create pentru tenul problematic. Astăzi am să vă arăt cele mai recente achizitii din acest domeniu, serumurile de la The Ordinary.

Dacă încă nu aţi auzit despre brandul The Ordinary de la Deciem vă pot spune că vorbim despre o companie ce comercializează produse pentru îngrijirea pielii la o treime din preţul de piaţă. Şi ştiţi de ce sunt aşa de ieftine? Pentru că au eliminat costurile suplimentare ce se generau cu ambalajele fancy sau ingredientele de "umplutură". Au lăsat în compoziţie doar ingredientele active, ca: retinolul (antirid), vitamina C (strălucire), acid hialuronic (hidratare) și zinc (antiinflamator).

Eu am ales să testez pentru început patru produse: Niamicide 10%+ Zinc 1% (substitut pentru RESIST 10% Niacinamide Booster de la Paula's Choice), Vitamin C suspension 23%+ HA2%, Acid hialuronic 2%+ B 5 şi Matrixyl 10%+HA.
 Niamicide (vitamina B3) 10%+ Zinc 1%.

Vitamina B3 este parte integrantă din filmul hidrolipidic al pielii (partea superficială) şi ajuta la reducerea uscăciunii pielii, reduce hiperpigmentarea şi stimulează producerea de colagen. Este un produs antioxidant şi antiinflamator iar zincul din compoziţie ajuta la vindecarea mult mai rapidă a punctelor de acnee. În plus acesta din urma ajuta şi la reglarea producţiei de sebum, lucru minunat pentru persoanele ce au tenul gras.
Vitamin C suspension 23%+ HA2%.

Conţine vitamina C aflată în stare pură (L-Ascorbic Acid) - aceasta este un antioxidant foarte puternic, îmbunătăţeşte aspectul pielii şi o protejează de radicalii liberi (care produc îmbătrânirea prematură a pielii). Introdusă în rutină de îngrijire a pielii vitamina C are o mulţime de beneficii, printre acestea enumeram: un important aport în formarea colagenului, ajuta la normalizarea secreţiei de sebum, reduce hiperpigmentarea, diminuează inflamaţiile s.a.m.d

Hyaluronic Acid 2% + B5.

Acidul Hialurionic are capacitatea de a reţine un nivel optim de hidratare in piele, este singura molecula ce poate reţine de 1000 de ori mai multă apă decât greutatea ei. Produsul acesta conţine trei tipuri de molecule de acid hialuronic care acţionează atât la suprafaţa pielii cât şi în profunzimea acesteia + vitamina B5 care este deasemenea un adjuvant în procesul de hidratare.

Matrixyl 10%+HA

Un produs antiage care are în compoziţie două tipuri de peptide Matrixyl, Matrixyl 3000 and Matrixyl Synthe'6. Acestea ajuta la refacerea ţesutului (pe termen lung) şi stimulează producţia de colagen şi elastina.
Toată afacerea asta m-a costat doar 150 lei (un preţ extrem de mic), şi a ajuns la mine în doar o săptămână. Abia aştept să vă povestesc mai pe larg după ce le folosesc cel puţin o lună de zile. 
Voi aţi auzit de produsele The Ordinary?

Publicar un comentario

4 Comentarios

 1. 4 produse 150 de lei? E super! Mai ales ca te-au ajutat! Interesante produsele, nu am auzit de ele!

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Nu e asa ca pare tare faina traba asta? Acum testez...

   Eliminar
 2. Cum ati comandat?
  Pe ce site

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Buna! Am comandat de pe Deciem (.com) transport gratuit la produse peste 30 euro si au ajuns intr-o saptamana jumatate.

   Eliminar