2016 favoritele lui Taitzel in materie de Make-up

La mulţi ani 2017! Astăzi revin cu o postare rămasă restanta de anul trecut, topul favoritelor mele în materie de makeup pe 2016.

Anul trecut am fost fan cumpărături online şi majoritatea produselor pe care am să vi le prezint acum au fost achiziţionate de pe internet.

Începem cu baza de machiaj:

În mod normal folosesc doar crema cu SPF Bioderma photoderm max - ca protecţie solară şi primer insă, câteodată, e nevoie ca machiajul să reziste mai mult decât în mod obişnuit aşa că folosesc drept bază Nyx Shine killer. Este singurul primer pe care l-am recumparat anul trecut.

Fond de ten.

Cel mai bun şi mai bun fond de ten folosit în 2016 a fost Georgio Armani lasting silk. Se aplică extrem de uşor, gradul de acoperire este mediu iar finişul este natural. Abia dacă îţi dai seama că ai folosit fond de ten (să nu vă gândiţi însă că fata arata la fel, este uniformizata şi arata sănătos). Urmează în acest scurt top Estee Lauder double wear, care e fantastic ca şi grad de acoperire (unul dintre puţinele fonduri de ten cu acoperire mare) şi Revlon Colorstay (grad de acoperire mediu, rezistenţa de până la 8 ore şi cel mai accesibil ca preţ).

BB cream:

Singurul BB care m-a impresionat anul trecut a fost Lioele Triple Solution.
 
 Cele mai folosite farduri au fost:

Melkior. Dacă ai încercat măcar odată un fard Melkior ai să îmi dai dreptate. Sunt produse foarte bune, pigmentate, rezistente şi super accesibile ca şi preţ. Am profitat de fiecare dată când au fost promoţii de genul 1+1 şi acum am o colecţie destul de frumuşică de farduri Melkior. Singurul lucru care m-a nemulţumit (oarecum) a fost că nu au o paletă mai variată de culori.

Too faced, paleta natural mattes.

Glazel visage. Pastilele rezerva sunt nemaipomenite. Sunt puţin mai prăfoase dar, odată aplicate (peste un primer), sunt îndeajuns de rezistente şi pigmentate. Îmi place mult şi că se găsesc într-o varietate destul de mare de culori.

Tus/creion de ochi:

Tusul lichid Melkior rămâne cel mai fantastic tus folosit. Se aplică uşor, se usucă mat şi rezistă mult de tot.

Rimel:

Aici am avut 3 produse preferate. Maybelline lash sensational a fost hit-ul de asta vara urmat de Benefit roller lash şi Flormar spider lash mascara, pe cel din urmă l-am folosit în zilele când mă machiam mai natural şi voiam alungire nu şi volum.
Sprâncene:

Anul trecut am experimentat tot felul de formule pentru conturarea sprâncenelor şi câştigătorul desăvârşit s-a dovedit a fi Nyx Tame and Frame. Cremos, pigmentat, rezistent şi aspect natural

Concealer:

 The One Illuskin Concealer şi Maybelline age rewind au fost corectoarele câştigătoare. Cremoase, hidratante şi rezistenţe.

Blush:
 MAC Sheertone Blush în nuanţa Pinch Me. Extrem de cremos, pigmentat şi rezistent.

Ruj:

Aici e destul de complicat să aleg un preferat... zău că au fost destul de multe. Dar, ca să nu mă lungesc o să le notez aici pe cele din top 3: Boys and Berries în nuanţa Vampirela, Ruj Melkior Clasic Cardinal Red şi
Golden Rose liquid matte în nuanţa 05.
 Cu asta închei şi lista cu preferatele din 2016 în materie de make-up. După cum vedeţi, cele mai multe produse sunt de drugstore aşa că sunt destul de accesibile.

Aţi găsit ceva în lista mea care v-a impresionat şi pe voi in 2016?


Publicar un comentario

2 Comentarios

  1. Frumoase alegeri, am si eu cateva preferate din cele mentionate de tine, te pup :)

    ResponderEliminar
  2. Revlon Colorstay si BB Cream-ul de la Lioele mi-au placut si mie mult!
    Si mascara de la Maybelline a fost misto, dar dupa ce s-a mai uscat putin!

    ResponderEliminar