Dermacol make-up cover, corector cu acoperire mare (extrema)

S-a făcut mult tam-tam în mediul online acum ceva timp, când a apărut un video în care un corector acoperea fără probleme (în doi timpi şi trei mişcări) un tatuaj. Toată lumea era intrigată şi fascinată de corectorul minune... inclusiv eu.

 Dar produsul respectiv nu se găsea la noi, îl puteam cumpăra doar pe site-urile din afară şi era destul de complicat să îl comand, aşa că am renunţat la idee. După un timp însă acest corector minune a apărut şi pe piaţa din Ro iar astăzi am să vă povestesc despre experienţa mea cu el.

Produsul despre care vorbim se numeşte Dermacol make-up cover waterproof.
Linia de cosmetice Make-up Cover a fost dezvoltată de Dermacol în colaborare cu dermatologi şi experţi de make-up pentru film şi a fost lansat ca una dintre primele de acest gen (produse de make-up pentru film), atât în Europa și în întreaga lume.
Eu am cumpărat corectorul de pe Aoro (.ro) în august, dar abia prin octombrie am început să îl folosesc. Cel mai complicat mi s-a părut alegerea nuanţei. Paleta de culori nu este atât de variată pe cât mi-aş fi dorit dar... am reuşit să găsesc ceva apropiat tenului meu, nuanţa 210. Ca şi corespondent (oarecum) am găsit MAC NC15, un mix de yvory& light beige.
Dermacol Make-up Cover vine ambalat într-un recipient ce seamănă cu o pastă de dinţi mai mică. Nu vă lăsaţi înşelaţi însă de dimensiunea şi gramajul (30g) corectorului, pentru că este extrem de pigmentat şi e necesară doar o cantitate foarte mică pentru a acoperii pielea, asadar e mai mult decat suficient.

Consistenta este groasă, cremoasa şi se aplică puţin mai greu decât un fond de ten sau un concealer obişnuit. Ca să nu arate ca o mască e necesar să îl aplici cu răbdare şi, cum spuneam şi mai sus, să foloseşti o cantitate mică de produs. Este extrem de pigmentat, după ce l-am testat am constatat că acoperă pete pigmentare, acnee, vânătăi şi... chiar tatuaje!
Eu l-am testat iniţial pe faţă şi vă spun sincer că mi-a fost puţin dificil să mă obişnuiesc cu el pe piele... l-aş asemăna ca şi consistenţă cu cremă 'cutaden'. Dar, deşi este puţin mai neobişnuit faţă de corectoarele folosite până acum, îşi face treaba cu brio şi rezistă incredibil de bine (dacă e aplicat în cantitate mică şi blenduit bine, dacă nu însă e posibil să se adune şi să arate dubios).
Eu am tenul mixt spre gras şi ne-am înţeles destul de bine însă am ales să nu îl folosesc pe post de fond de ten pentru că aplicarea necesita timp şi răbdare, în schimb că şi corector îl folosesc zilnic de atunci.

Ce îmi place la Dermacol:

- Este waterproof
- Este extrem de pigmentat şi asta îl face şi super economic
- Are spf 30
- Poate fi folosit atât pe faţă cât şi pe corp
- Arată foarte bine dacă este aplicat corect

Ce nu îmi place la Dermacol:

- Mirosul, iară îl asemăn cu cel al cutadenului
- E destul de dificil să găseşti o nuanţă care să se potrivească tenului tău
- Aplicarea necesita timp şi răbdare
- Oxidează în timp, nu este oil free


Mie îmi place maxim vă zic! E versatil, extrem de pigmentat şi avantajele pe care le oferă sunt net peste dezavantaje.

Voi l-aţi încercat? Aţi auzit până acum de Dermacol make-up cover?

Publicar un comentario

2 Comentarios

  1. Uite si la mine o alta varianta si un blush superb, eu le-am luat din Praga
    http://unghiutele.blogspot.com/2016/11/review-ul-de-luni-45-fond-de-ten.html

    ResponderEliminar
  2. Am auzit si eu de el, dar nu m-a tentat tocmai pentru ca are o acoperire prea mare si am impresia ca incarca tenul. in plus, pentru mine e clar ca e nevoie de rabdare si timp mai mult la aplicare!

    ResponderEliminar