ARTISTRY SIGNATURE COLOR Light Up Lip Gloss review

Răsfăţ pentru buze? Oh daaaa!

Vorbim astăzi despre minunatele lip gloss-uri Amway din colecţia Artristy Signature Colors.
  Nu obişnuiesc să folosesc lip gloss-uri atât de des (obişnuiam însă să o fac intensiv în timpul liceului: D) dar după zile în şir în care port rujuri mate simt nevoia să le ofer un răgaz buzelor mele şi aplic un lip gloss - pentru hidratare şi reparare. Şi gloss-urile acestea exact asta oferă . Conţin o doză bogată de uleiuri de jojoba şi avocado pentru un efect intensiv de hidratare.

În plus sunt tare frumuşele şi practice! Conceptul ambalajului este unul inedit, capacul are integrat un led şi pe una din partile tubului se afla o oglindă. Asta înseamnă că îl poţi folosi oriunde, fără să fie necesar să ajungi la o toaletă ca să îl poţi re aplica. Mie asta mi se pare de-a dreptul fantastic!

Artristy Signature Colors se găseşte în 8 nuanţe diferite, cu finish mat şi satinat.

 Aceste gloss-uri nu sunt foarte pigmentate. Odată aplicat ai să observi că este aproape transparent, cu o uşoară urmă de culoare. Dacă aplici straturi consecutive nuanţa se intensifică dar în proporţie foarte mică (20%). Mie mi-ar fi plăcut să fie un pic mai pigmentate, exact aşa cum arată în ambalaj.
Consistenta este foarte plăcută (aş putea să o asociez cu cea a unui gel) şi hidratează aproape instant buzele. De obicei gloss-urile de genul ăsta sunt foarte lipicioase însă acesta nu este unul din ele. Gradul de 'lipiciozitate' este unul destul de mic şi se manifestă în deosebi în momentul aplicării.

Are şi o aromă subtilă... de vanilie aş zice eu, care nu deranjează în niciun fel.

Rezistă cam 2 ore, poate chiar trei până la următoarea aplicare.
  Pro:

- Designul fantastic, lumina led şi oglinda integrată
- Disponibil în 8 nuanţe cu finish perlat şi mat
- Formula ce conţine uleiuri hidratante
- Potrivit pentru toate tipurile de piele
- Testat dermatologic

Cons:
- Pigmentarea foarte delicată - Mi-ar fi plăcut să aibă culori mai intense
- Preţul - deşi este un produs deosibit, nu este foarte accesibil ca preţ.

Eu îl ador! Îmi place libertatea pe care mi-o oferă (îl aplic în autobuz, îl aplic în timp ce vorbesc la telefon, îl aplic noaptea, retuşez rapid după masă) şi iubesc cât de repede 'calmeaza' şi hidratează buzele uscate.


Daca vrei sa iesi din tipare si cauti un lip gloss deosebit, merita sa il incerci si pe acesta. Desig-ul lui va atrage  in mod sigur toata atentia asupra ta! Ps: in curând o să apară și postarea cu swatch-urile.

Publicar un comentario

1 Comentarios

  1. Nici eu nu sunt fana a luciurilor de buze, dar uneori simt nevoia de ceva mai light si atunci apelez la ele :)

    ResponderEliminar