Mini Haul Bioderma, produse la 10 lei

Oameni ăştia de la Bioderma sunt geniali!

 De ce spun asta zici?!? Pentru că s-au gândit, nu acum... ci acum ceva timp, să pună la vânzare produse în gramaj mic (100ml) care costă doar 10 lei. Mie mi se pare o treaba fantastică! Vrei să testez un produs de-al lor şi îţi e teamă că nu o să ţi se potrivească? Şi nu vrei să îţi iei produs full size pentru că există riscul ăsta şi îţi e teamă că ai să pierzi aiurea nişte bani? Sau poate eşti în pană de fonduri şi nu vrei să renunţi la produsele din rutina ta? La toate întrebările astea soluţia o găsim în farmacii, cumpărând mini produsele Bioderma.

Eu sunt mare fan Farmacia Tei şi în majoritatea cazurilor de acolo îmi cumpăr dermato-cosmetice iar produsele mini Bioderma se găsesc într-o varietate foarte mare la ei. De acolo le-am cumpărat şi pe acestea, de acolo vă recomand şi vouă să le luaţi (mai ales că există şi varianta online a farmaciei, care nu necesita deplasare).

La ultima vizită în farmacie am ales:

Bioderma sebium apa micelara - apa micelara formulată pentru persoanele cu tenul gras. Îndepărtează delicat machiajul (mai puţin mascara waterproof), purifica pielea si nu necesită clătire.
Sebium solution micellaire

Bioderma hidrabio apa micelara - Curăţă pielea, o hidratează şi o calmează instant. Nu necesită clătire şi nu îndepărtează mascara waterproof.
Hidrabio solution micellaire
Bioderma sebium gel de curăţare - Formula este special creată pentru tenul mix-gras acneic. Curăţă fără să usuce pielea şi ajuta la echilibrarea secreţiei de sebum.
Sebium purifying cleansing foaming gel
Bioderma Atoderm ulei de dus - Un produs extraordinar ce nu trebuie să îţi lipsească din rutina de îngrijire pe timp de iarnă (mai ales dacă eşti ca mine şi din pricina frigului ţi se usucă maxim pielea de pe picioare). Extra hidratant, face o spumă mătăsoasă şi are un parfum discret.
Atoderm huile de douche

4 produse = 40 lei = o super afacere. Aşa că, dacă ai de gând să încerci  Bioderma (solutiile micelare, gel curatare ten sau ulei de dus) sau să le cumperi dinnou, ia în calcul şi produsele mini la doar 10 lei.


Publicar un comentario

0 Comentarios