Amway lansează XS Sports Nutrition

 Amway lansează XS Sports Nutrition - gama completă de suplimente alimentare pentru performanță sportivă

4 Septembrie, 2017 – Amway, una dintre cele mai importante companii internaționale de bunuri de larg consum, marchează expansiunea în domeniul suplimentelor pentru performanță sportivă prin lansarea gamei XS Sports Nutrition.
Ca o extensie a gamei XS, produsele XS Sports Nutrition fac parte dintr-o  categorie complet nouă de suplimente sportive de înaltă calitate, care împărtășesc spiritul pozitiv și animat al XS Power Drink și vitalizează portofoliul de produse Amway cu energia potrivită pentru fiecare etapă a performanței sportive.

Produsele XS Sports Nutrition conțin nutrienți specifici pentru a alimenta corpul cu ceea ce are nevoie, exact când este nevoie, în timpul sau după orice activitate sportivă, cu scopul de a crește performanța. XS Sports Nutrition contribuie la oferirea aportului necesar de nutrienți, fie că discutăm despre antrenamente recreative, fie că vorbim despre un antrenament pentru un atlet de top. 
Gama XS Sports Nutrition conține o varietate de produse, precum băuturi sportive, pudră proteică, batoane și minerale care ajută la ENERGIZARE înainte de activitatea fizică, REVIGORARE pe parcurs și REGENERARE pentru următoarea aventură - cei trei pași esențiali pentru a efectua un antrenament la cel mai înalt nivel.

Pasul 1: ENERGIZARE
XS Pre-Workout Drink (157,28 lei) pregătește corpul, alimentându-l cu un nivel optim de energie pentru un start rapid și în forță. Conține aminoacizi cu legături ramificate (BCAAs) care sprijină sinteza proteinelor încă de la începutul antrenamentului. Tehnologia unică Triple Energy Blend aduce un stimul de energie: creatina alimentează mușchii cu energie, iar complexul de Vitamina B (B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12) întârzie instaurarea oboselii. O cantitate atent cântărită de carbohidrați crește eficiența în timpul antrenamentelor. Lemon Lime Flavour XS Pre-Workout Drink protejează și celulele de stresul oxidativ cauzat de sesiunile de antrenament, prin intermediul Vitaminelor C, E și al Zincului.

Pasul 2: REVIGORARE
XS Electrolyte Drink (95,92 lei) Contribuie la menținerea unui nivel de hidratare optim. Băutura înlocuiește ceea ce corpul pierde în timpul antrenamentelor, reîncărcându-l cu cinci electroliți care se pierd prin transpirație. Un amestec bogat de carbohidrați cu eliberare lentă, medie și rapidă asigură un aport constant de energie, ajutându-te să te menții în cea mai bună formă posibilă. XS Electrolyte Drink Orange Lime mai conține și un trio de Guarana, rădăcină de Maca și Quercetină, care contribuie la îmbunătățirea performanțelor psihice și fizice.

Pasul 3: REGENERARE
XS Hydrolyzed Whey Protein Powder (280,33 lei) contribuie la recuperarea mai rapidă, ajutând mușchii să fie pregătiți pentru următorul antrenament. Fiecare porție conține 29g de proteină, 5g de aminoacizi naturali și are o aromă delicioasă de ciocolată. Formula hidrolizată cu digestie rapidă își demonstrează beneficiile mai repede decât proteinele mai puțin rafinate, în timp ce un amestec de antioxidanți - suport de CPR (Complex de portocale roșii), împreună cu Vitaminele C și E ajută la diminuarea traumatismelor musculare de după antrenamente. 

XS Protein Bars (131,65 lei) contribuie la dezvoltarea masei musculare slabe printr-un amestec specific de proteine, iar formatul practic permite consumul oriunde și oricând. Mușchii primesc un flux constant de ajutor pentru recuperare prin intermediul proteinelor cu digestie rapidă și lentă. Fiecare baton este îmbogățit cu Seleniu, pentru a ajuta la vindecarea traumatismelor celulare și pentru a neutraliza stresul oxidativ. Bogate în fibre (50% DZA) și fără zahăr adăugat, batoanele XS Protein sunt disponibile în aromele vanilie – caramel și ciocolată. 

XS Magnesium Sticks (50,87 lei) reprezintă o soluţie convenabilă de a furniza organismului doza zilnică necesară de magneziu. Acesta contribuie la funcţionarea normală a sistemelor muscular și nervos. De asemenea, magneziul ajută la reducerea oboselii și a extenuării. 
Dexpre XS

Luând naștere în 2001, în Laguna Beach, compania XS a fost întemeiată pentru a furniza energie pozitivă. Preluată de Amway în 2015, produsele XS sunt disponibile la nivel mondial în peste 50 de țări și includ băuturi energizante și produse pentru nutriție sportivă. Lansată în Europa în 2017, gama XS Sports Nutrition evoluează din nucleul companiei XS și aduce un portofoliu de produse delicioase, încărcate cu ingrediente care ajută la ENERGIZARE, REVIGORARE și REGENERARE pe parcursul oricărei aventuri. Pornește în aventură!
Despre Amway
Amway este una dintre cele mai importante companii internaționale de bunuri de larg consum, care pune la dispoziție mai mult de 450 de produse de calitate superioară, din categorii precum înfrumusețare, suplimente alimentare și îngrijirea casei, fiind comercializate în mod exclusiv prin intermediul distribuitorilor independenți,. Compania a fost fondată în 1959 în Ada, Statele Unite ale Americii și operează în mai mult de 100 de țări, generând vânzări de 8,8 miliarde de dolari în 2016. Brandurile Amway cu vânzările cele mai mari sunt vitaminele, mineralele și suplimentele alimentare de la NUTRILITE™, produsele de îngrijire a tenului și cosmeticele de la ARTISTRY™ și sistemul de tratare a apei de la eSpring™. Pentru mai multe informații, vizitați www.amway.ro.

Publicar un comentario

0 Comentarios