Beauty news: Melkior lanseaza Paleta Smokey Eyes!

Uite ce iti trebuie pentru Smokey Eyes Look !
Smokey eyes este unul dintre cele mai cerute machiaje si sunt convins ca fiecare dintre voi a apreciat privirea patrunzatoare si sexy pe care o ofera ochii bine conturati.
Acest machiaj este sofisticat si stilat, doar daca este bine realizat, motiv pentru care am sa va impartasesc pasii pe care sa-i urmati pentru un look impecabil.
Tot ceea ce aveti nevoie pentru un smokey clasic si simplu de realizat se gaseste in kit-ul Smokey Eyes Palete Melkior.
Cheia unui machiaj reusit consta in blending, deci regula cea mai importanta este sa amestecati culorile pentru un aspect profesional.
  • Incepeti prin aplicarea unei baze pentru fardul de ochi, rolul acestuia fiind de a impiedica fardul sa se stranga in pliuri și, totodată, de a-l face sa reziste mai mult.
  • Aplicati Fardul de Pleoape Diaphane pe intreaga suprafata a pleoapei si pe arcada. Folositi acelasi fard si in coltul intern al ochilor pentru a da luminozitate.
  • Folositi Pensula de Fard Melkior (ref.14132) si aplicati culoarea medie – Fardul de Pleoape Chocolate - pe pleoape pana in pliu si pe linia genelor inferioare.
  • Urmatorul pas consta in aplicarea Creionului Khol Negru pe linia genelor superioare si inferioare, avand grija sa ajungeti cat mai aproape de baza genelor.
  • Pentru intensificarea culorii si fixarea creionului, aplicati cu o pensula mica, de precizie, Fardul de Pleoape Black Velvet de-a lungul liniei genelor superioare si inferioare.
  • Ulterior, aplicati doua straturi de Mascara Extra Volume și, optional, puteti completa machiajul cu gene false pentru un look dramatic.
  • Pentru a echilibra machiajul, folositi pe buze un ruj in nuante neutre sau un gloss natural.
Paleta Smokey Eyes Melkior cuprinde: Black Eyeliner, Chocolate, Black Velvet, Diaphane, Mascara Extra Volume.
Ready to party!


Publicar un comentario

0 Comentarios