Happy hair - Syoss Salonplex

 A fost prima marcă de produse pentru păr dezvoltate împreună cu hairstilişti şi hairdresseri profesionişti disponibilă in magazine la prețuri accesibile.

Şi pentru că au împlinit 8 ani de când se află pe piaţa din România, astăzi am să vă dezvălui care este produsul meu preferat marca Syoss (căci ei sunt sărbătoriţii de care vă vorbeam).

Părul meu trece zilnic prin multe 'intemperii', de la vopsit (aplicat nuanţator mai exact), pulverizat (protecţie termică, fixativ, şampon uscat) până la îndreptat. Şi e normal ca uneori, la sfârşitul zilei, să arate lipsit de vitalitate. Mai grav e că deseori nu doar arată obosit ci se şi simte aşa. Uscat şi casant!
 După ce am încercat zeci de produse, unele mai scumpe altele mai puţin, soluţia salvatoare a venit de la un banal balsam de păr. Şi a fost doar aparent banal... 
Doar trei utililizări au fost de ajuns sa ma convingă că e aproape magic. Părul meu este mult mai strălucitor decât a fost vreodată! Este mai moale, mai ușor de pieptănat și mai puțin uscat. E practic...resuscitat.
Produsul magic este balsamul Syoss Salonplex, unul dintre cele mai apreciate produse din rutina mea de îngrijire a părului.
 Vă provoc să îl încercaţi!

* În plus nu costă o avere, se găseşte într-o cantitate uriaşă (long-lasting) şi puteţi să îl cumpăraţi de la aproape orice supermarket.
  • Beneficii: 

  • Reface milioanele de micro-legături ale părului rupt în fiecare zi și repară părul din interior
  • Sigilează și protejează firele de păr din exterior pentru un rezultat de lungă durată dacă este folosit în mod regulat
  • Păr suplu si de 3 ori mai ușor de pieptănat


 Happy Hair  = Happy Taitzel

Publicar un comentario

2 Comentarios

  1. o sa incerc neaparat balsamul, am folosit mult timp vopseaua lor si imi place, din pacate nu au nuanta pe care o vreau eu!

    ResponderEliminar
  2. ma tenteaza si pe mine sa le incerc... parul tau arata atat de super! <3

    ResponderEliminar