Sebium Global Cover - o unealta eficienta in tratarea unui puseu de acnee

  Când ai peste 30 de ani și ești deja obișnuită sa te concentrezi pe anumite probleme ale tenului (hiperigmentare, linii fine, șamd) e destul de exagerat sa te confrunți cu un puseu de acnee. Și din păcate eu ma confrunt cu situații de genul asta de nenumărate ori pe parcursul unui an. Noroc însa ca exista o multime de produse dermatom-cosmetice care reușesc într-o mare măsura sa îmi mai tempereze suferința.  
   Acum câteva săptămâni am avut avut parte de o surpriza  neplăcuta. Mi-au apărut o grămadă de coșuri pe obraji, pe nas și pe băbrie și au continuat să apară zilnic, într-un ritm alert. 
Bănuiesc ca din pricina stresului acumulat în ultima perioada...In cautarea unui remediu rapid si la îndemâna, am luat din sertar o cutie cu Sebium Global Cover, primit cu ceva timp în urma pentru testare. Foloseam deja în mod uzual gelul de curățare Sebium așadar produsele lor pentru tenul gras/acenic nu îmi erau străine. 
Am folosit tratamentul  Sebium Global Cover zilnic, dimineața și seara, și am văzut o ameliorare după doar câteva utilizări. In 2-3 zile au apărut schimbări vizibile în aspectul tenului meu: porii s-au micșorat, înroșirea și iritarea au scăzut, iar frecvența și mărimea erupților a scăzut.  În maxim doua săptămâni fata mea și-a revenit, doar câteva pete răzlețe trădau trecutul dureros. 
Acum sa nu va așteptați sa facă minuni într-un timp foarte scurt sau sa vindece acneea severa. Este un produs foarte bun, însa eu l-aș recomanda doar în tratarea formei ușoara de acnee.    

 Pros: 
- curață porii        
- calmează inflamația        
- îmbunătățește aspectul tenului         
- Camuflează în timp ce tratează  
- nu usucă pielea 
- Înlocuiește cu succes fondul de ten (deși are o acoperire destul de mica) 
- textura fluida ajuta la aplicarea fără cusur
- este foarte spornic
- ambalajul are integrata o oglinda (mica dar exista)
Descrierea oficiala:

Sebium Global Cover este tratamentul colorat care acționează la sursa imperfecțiunilor grație tehnologiei SeboRestore [brevetul Fluidactiv  (TM) +  Bakuchiol]. Aceasta ajută la echilibrarea compoziției de sebum, restaurând nivelul de hidratare și prevenind apariția de noi leziuni.
Sebium Global Cover acționează asupra coșurilor și punctelor negre și elimină semnele acneice:
Combinația de ingrediente active - esteri de alfa-hidroxi-acizi si acid salicilic - curăță porii și imbunătățește textura pieliiEnoxolona calmează pielea și reduce roșeața cauzată de inflamațieGluconatul de zinc purifică pielea și matifiază
Glicerina hidratează pielea și asigură un confort cutanat
Crema fluidă colorată din tub uniformizează tenul și are o textură pudrată, ușor de aplicat. Crema compactă verde din interiorul capacului neutralizează roșeața și corectează imperfecțiunile.


Publicar un comentario

0 Comentarios