Beauty news :Biotissima - Life Care



Adesea, o piele fină și catifelată Ć®ntreaga zi este singurul lucru de care ai nevoie pentru a te simți sigură pe farmecul tău. Dacă adori sentimentul de mulțumire pe care Ć®l ai atunci cĆ¢nd te uiți Ć®n oglindă și descoperi că tenul tău arată extraordinar chiar și pe final de zi, atunci noua formulă a cremei hidratante de zi Biotissima® este pentru tine.


Noutatea produsului este formula Ć®mbunătățită, certificată bio, care activează procesul regenerare a pielii prin ingrediente valoroase si extrem de hrănitoare:

· Supranumită „planta imortalității” de către egipteni, aloe vera conține betacaroten și vitaminele A și E, antioxidanți care conferă pielii fermitate și elasticitate.

· Untul de shea hidratează și hrănește pielea Ć®n profunzime, stimulĆ¢nd, totodată, vindecarea rănilor superficiale și diminuarea liniilor fine.

· Uleiul de jojoba eliberează porii, fiind un adjuvant pentru tenul cu tenul cu tendințe acneice. Acest ingredient Ć®nmoaie pielea, lăsĆ¢nd-o catifelată Ć®ntreaga zi și combate efectul radicalilor liberi, avĆ¢nd, astfel, un puternic efect anti-aging.

· Numit „aurul lichid” de către poetul grec Homer, uleiul de măsline protejează pielea datorită conținutului bogat de antioxidanți. Ǝn plus, acesta hrănește tenul Ć®n profunzime și Ć®i conferă o strălucire naturală.

· Acizii grași Omega 3, 6 și 9 inhibă facturii care ar putea determina inflamații, Ć®i oferă tenului suplețe și protejează structura interna a pielii.

· Ingredientele unice Sepilift DPHP si Lipactive Inca inchi Ć®mprospătează și hidratează și atenuează ridurile.

Și, pentru că tenul care radiază de strălucire și prospețime Ć®ntreaga zi nu are nevoie de trucuri complexe de machiaj, poți să alegi fără griji un luciu de buze Ć®ntr-o nuanță pastelată, care Ʈți pune Ć®n valoare frumusețea. Luciul de buze light pink de la Biotissima® are o textură ușoară și o formulă bio și, Ć®n plus, se Ć®ncadrează perfect Ć®ntr-una dintre tendințele din această toamnă: machiajul minimal, care Ʈți conferă un aer atrăgător de natural. Pentru ocaziile speciale, trebuie să știi că, Ć®n toamna aceasta, stiliștii internaționali recomandă și machiajul smokey eyes. Alege fardul de pleoape Biotissima Ć®n nuanțe de gri electric și poartă cu Ć®ncredere un machiaj seducător. 


Publicar un comentario

0 Comentarios