Beauty news: Photoderm SPF 30 varianta Economica de 400 ml

Protecție solară în variantă economică de la Bioderma
pentru o piele bronzată și sănătoasă!
Laboratoarele Dermatologice Bioderma își completează gama de produse solare cu Photoderm Spray SPF 30, acum și în varianta Economică de 400 ml. Photoderm Spray SPF 30, 400 ml este un spray fotoprotector parfumat, pentru față și corp, ce stimulează mecanismele naturale de autoapărare ale pielii, în timpul expunerii la soare.
Beneficiile expunerii la soare sunt multiple: oasele sunt mai sănătoase datorită stimulării sintezei de vitamina D, avem o stare de bine datorită serotoniei al cărei nivel crește în momentul expunerii, sistemul imunitar este întărit, iar pielea capătă bronzul mult dorit. Cu toate acestea, expunerea neprotejată la soare poate avea efecte neplăcute imediate, provocând arsuri solare sau insolații, dar și unele mult mai profunde cu urmări pe termen mai lung, ca îmbătrânirea prematură sau chiar cancer cutanat.
Pentru un bronz sănătos și o expunere în siguranță, Bioderma are acum și varianta Economică de 400 ml pentru Photoderm Spray SPF 30. Acesta este un spray fotoprotector parfumat pentru față și corp ce asigură o fotoprotecție externă înaltă, grație asocierii de filtre solare, completată de protecția celulară biologică, oferită de complexul biologic brevetat Cellular Bioprotection®. Acest brevet unic stimulează mecanismele naturale de autoapărare ale pielii împotriva stresului oxidativ şi a şocului termic, limitând astfel riscul degradării ADN-ului celular şi dezvoltarea cancerului de piele.

Spray-ul Photoderm SPF 30 400 ml oferă o aplicare ușoară chiar și în zonele mai greu accesibile, iar formula sa parfumată asigură o utilizare plăcută. Flaconul este prevăzut cu o pompiță ce ușurează aplicarea lui. Varianta de 400 ml asigură fotoprotecție întregii familii și ajunge pentru tot serjurul.
Textura sa ultra-lejeră acoperă uniform suprafața pielii și nu lasă urme albe, este rezistentă la apă și transpirație, fotostabilă și non comedogenică.
Ingredientele atent selectate asigură o toleranță excelentă.
Preț recomandat în farmacii:
Photoderm Spray SPF 30, 400 ml – 116 RON

Publicar un comentario

0 Comentarios