Beauty news: Photoderm SPF 30 varianta Economica de 400 ml

Protecție solară Ć®n variantă economică de la Bioderma
pentru o piele bronzată și sănătoasă!
Laboratoarele Dermatologice Bioderma Ʈși completează gama de produse solare cu Photoderm Spray SPF 30, acum și Ć®n varianta Economică de 400 ml. Photoderm Spray SPF 30, 400 ml este un spray fotoprotector parfumat, pentru față și corp, ce stimulează mecanismele naturale de autoapărare ale pielii, Ć®n timpul expunerii la soare.
Beneficiile expunerii la soare sunt multiple: oasele sunt mai sănătoase datorită stimulării sintezei de vitamina D, avem o stare de bine datorită serotoniei al cărei nivel crește Ć®n momentul expunerii, sistemul imunitar este Ć®ntărit, iar pielea capătă bronzul mult dorit. Cu toate acestea, expunerea neprotejată la soare poate avea efecte neplăcute imediate, provocĆ¢nd arsuri solare sau insolații, dar și unele mult mai profunde cu urmări pe termen mai lung, ca Ć®mbătrĆ¢nirea prematură sau chiar cancer cutanat.
Pentru un bronz sănătos și o expunere Ć®n siguranță, Bioderma are acum și varianta Economică de 400 ml pentru Photoderm Spray SPF 30. Acesta este un spray fotoprotector parfumat pentru față și corp ce asigură o fotoprotecție externă Ć®naltă, grație asocierii de filtre solare, completată de protecția celulară biologică, oferită de complexul biologic brevetat Cellular Bioprotection®. Acest brevet unic stimulează mecanismele naturale de autoapărare ale pielii Ć®mpotriva stresului oxidativ şi a şocului termic, limitĆ¢nd astfel riscul degradării ADN-ului celular şi dezvoltarea cancerului de piele.

Spray-ul Photoderm SPF 30 400 ml oferă o aplicare ușoară chiar și Ć®n zonele mai greu accesibile, iar formula sa parfumată asigură o utilizare plăcută. Flaconul este prevăzut cu o pompiță ce ușurează aplicarea lui. Varianta de 400 ml asigură fotoprotecție Ć®ntregii familii și ajunge pentru tot serjurul.
Textura sa ultra-lejeră acoperă uniform suprafața pielii și nu lasă urme albe, este rezistentă la apă și transpirație, fotostabilă și non comedogenică.
Ingredientele atent selectate asigură o toleranță excelentă.
Preț recomandat Ć®n farmacii:
Photoderm Spray SPF 30, 400 ml – 116 RON

Publicar un comentario

0 Comentarios