Beauty news: Syoss aniversează 7 ani de performanță

Syoss aniversează 7 ani de performanță
profesională în Româniaa
Brandul Syoss, pionierul produselor de calitate profesională pentru îngrijirea părului, aniversează 7 ani de prezență în România, în toate cele trei mari categorii: îngrijirea părului, styling și vopsirea părului. Din 2009, când brandul a creat un nou segment pe piață, acela al produselor profesionale pentru îngrijirea părului disponibile consumatorului în magazinele de retail, Syoss și-a diversificat permanent portofoliul de produse. Cu ocazia acestei aniversări, brandul lansează campania „Look Profesional” prin care fanii brandului pot câștiga premii pentru o experiență ca la salon chiar acasă.

Părul reprezintă un element definitoriu al personalității femeii moderne, iar modul cum îl îngrijim și cum îl aranjăm își pune amprenta asupra stării noastre generale. Din acest motiv, în cei 7 ani de existență pe piața din România, specialiștii Syoss au lucrat continuu pentru a îmbunătăți formulele produselor și pentru a oferi cele mai inovatoare soluții în materie de îngrijire părului.
De la lansare și până în prezent, Syoss a lansat în România 14 game de produse pentru îngrijirea părului, 9 game de produse de styling și 4 game de produse dedicate vopsirii a părului.
Cele mai recente invovații în materie de îngrijire a părului şi styling este gama Syoss Ceramide Complex respectiv in colorarea părului Syoss Gloss Sensation, lansate anul acesta. SYOSS CERAMIDE COMPLEX îi oferă fibrei capilare îngrijirea de care are nevoie, printr-o formulă pe bază de ceramide și keratină, care face părul de 10 ori mai puternic. Cu o formulă de colorare a părului semi-permanentă, fără amoniac, noua gamă Syoss Gloss Sensation îți permite să-ți exprimi adevărata personalitate. Formula delicată oferă de două ori mai multă strălucire părului și îți permite să te bucuri de rezultate profesionale de colorare, ca la salon.
De-a lungul celor 7 ani de inovație pe piața românească, Syoss a continuat să seteze noi standarde în îngrijirea părului, colorare şi styling printr-un portofoliu extins, extrem de apreciat de consumatorii din România. 
 
Cu ocazia aniversării celor 7 ani, Syoss le mulțumește consumatorilor din România și lansează campania „Look Profesional prin care fanii brandului pot câștiga premii pentru o experiență ca la salon chiar la ei acasă. Cumpărând un produs Syoss din orice magazin, în perioada 1 august – 30 septembrie, și introducând numărul și data bonului fiscal pe ilovesyoss.ro sau prin SMS la 1875, consumatorii pot câștiga săptămânal produse Syoss, kit-uri de styling, serviciile unui stilist personal timp un an, ședințe foto profesionale, geantă Furla și multe altele. De asemenea, vor intra în tragerea la sorți pentru marele premiu, o excursie în doi la Tokyo, ţara de origine a brandului Syoss.

Publicar un comentario

0 Comentarios