Baza pentru machiajul ochilor NYX HD eyeshadow base

In incercarea mea de a salva machiajul ochilor de ploapele mele extrem de uleioase am testat si  NYX HD eyeshadow base. Se spune despre el ca este oarecum similar cu baza de la Urban Decay primer potion si...a fost musai sa il cumpar. L-am comandat de pe makeupshop.ro, odata cu rujurile de la Boys'n Berries all day matte, si a costat cam 40 lei.
"Pregateste-ti pleoapele cu ajutorul acestui primer cu textura usoara, ce nu incarca, dar care netezeste liniile fine si echilibreaza tonusul pielii asigurand un machiaj de lunga durata. Primerul High Definition Eye Shadow Base ascunde cutele formate si intensifica nuanta fardului de ochi.
Desemnata recent "cel mai bun primer de pe piata" in topul realizat de totalbeauty.com, baza NYX HD s-a impus prin formula extraordinar de eficienta si prin pretul competitiv, reusin sa surclaseze produse apartinand unor branduri de renume precum Laura Mericer, Smashbox, LaRocca sau Chanel."


 NYX HD eyeshadow base are ambalajul similar cu cel al unui gloss (si tubul, si aplicatorul). Textura este cremoasa, usor lipicioasa. Se aplica incredibil de usor si uniform pe pleoapa. Dupa ce il aplici o sa observi ca ajuta foarte mult la intensificarea culorii fardului. Asa ca, daca ai un fard care nu e deloc pigmentat si pe tine te impresioneaza tare tare culoarea pe care o are,  foloseste baza asta de machiaj. Chiar si cele mai prafoase farduri arata deosebit peste NYX HD. 
Cum il folosesc? Aplic o cantitate mica de produs pe ploape, apoi il amestec usor cu ajutorul degetului inelar. Dupa 2 minute(ii acord ragaz sa se aseze) aplic fardul si gata!

Acum marea intrebare: cat de bine rezista? Rezista cu stoicism pana la 10 ore, dupa perioada asta incepe usor sa se stranga fardul in pliu. 
De ce imi place? *Este versatil: il poti folosii pentru ochi, buze sau zona cearcanelor pentru fixarea machiajului. 
*Amplifica destul de mult pigmentul din fard.
*Rezista ore bune pe ploapa fara sa se adune in pliu
*Este chiar misto comparativ cu alte baze pentru ochi care costa tot cam atat

Desi este un produs destul de bun, dar nu l-as cumpara chiar cu UD primer potion pentru ca acesta din urma rezista mult, dar mult mai bine. 

Pentru 40 de lei NYX HD eyeshadow base face o treaba minunata. Voi l-ati incercat?

Publicar un comentario

3 Comentarios

  1. E pe lista mea de ceva vreme.
    Sper sa reusesc sa il bifez cat mai curand! :D
    Pupici

    ResponderEliminar
  2. Nici nu imi inchipuiam ca exista un astfel de produs :)) In orice caz este foarte utila si versatila.

    ResponderEliminar
  3. Nu l-am incercat, insa in ultima perioada am preferat sa folosesc ca primer un corector setat cu pudra!

    ResponderEliminar