De ce sa folosesti ulei pentru cuticule?

 Răspunsul la întrebarea asta este foarte simplu. Uleiul de cuticule ajuta la protejarea şi repararea cuticulelor, aflate chiar şi în cel mai critic stagiu. Pentru unghii sănătoase şi frumoase, e un pas necesar în rutină de îngrijire a mâinilor.

Şi sunt o mulţime de factori sau condiţii de mediu care duc la uscarea sau crăparea cuticulelor (expunerea la frig excesiv, soare, apa clorinata, apa sărată, săpun, detergent s.a.m. d) aşa că e musai să foloseşti un produs care ajută la restabilirea echilibrului.
Scopul principal al acestui ulei este acela de a hidrata profund nu numai cuticula, ci și pielea din jurul unghiilor (În plus uleiul de cuticule ajuta la stimularea circulaţiei în patul unghiilor).
Atunci când cuticulele sau pielea din jurul unghiei sunt extrem de uscate şi crăpate şi se ajunge în punctul de separare a zonei unghiilor de cuticula, aplicarea unui produs ce acesta asigura repararea şi protejarea rapidă a zonei.

Cum îl folosim? Super simplu. Se aplică o cantitate mică de produs la baza unghiei şi se masează cu mişcări circulare până la absorbţie (aproape 1 minut).

 În cazul în care sesizez o criză şi cuticulele mele încep să se usuce mai rău decât o făceau în mod obişnuit, aplic acest ulei pe cuticule de mai multe ori pe parcursul zilei şi până seara... sunt ca noi!

Ca şi rutina, după aplicarea uleiului de cuticule, folosesc şi o cremă de mâini intens hidratanta. Simt ca asta face ca hidratarea să se menţină pentru o perioadă mult mai lungă.

Publicar un comentario

2 Comentarios

  1. Nu aplic chiar seara de seara, dar cat de des pot! Atunci cand arata urat cuticulele mele, un ulei face minuni destul de repejor!
    Am si o crema Veggie pe care o aplic cand sunt la birou!

    ResponderEliminar
  2. Pe asta nu l-am folosit inca, dar folosesc mereu altele :)

    ResponderEliminar