Yves Rocher Sampon si balsam pentru par vopsit

Cel mai mult şi mai mult îmi plac parfumurile şi gelurile de dus de la Yves Rocher (îmi par a fi produse super bune şi au aşa... o unicitate printre produsele de gen). Şi ocazional, când pun eu o comandă pe site-ul lor, pe lângă acestea mai adaug în coş şi un alt produs (sau poate două... trei) doar că: " hai să văd cum sunt şi astea". În ultima comandă a fost rândul unui duo special creat pentru părul vopsit. Sub denumirea de şampon şi balsam "strălucitor pentru păr vopsit" se afla cele două produse despre care am să vă vorbesc astăzi. Descrierea lor oficială sună cam aşa (site-ul din RO):

"Protejează culoarea
Formula fără silicon
Părul este mai suplu"

Pe site-urile din afară prezentarea este însă un pic mai complexă şi mai atractivă:

"Părul tău e mai fragil din pricina vopselei? Îi lipseşte strălucirea de altă dată? Foloseşti şamponul Protect & Radiance - Color cu păducel organic protector pentru a avea grijă deosebită de părul tău. Hrăneşte şi protejează fibră capilară iar culoarea rezista chiar şi după spălări repetate.
Rezultatul: par mai frumos şi mai strălucitor.
- Fără parabeni, fără coloranţi, fără silicon.
- Formula uşor biodegradabila."

Şi deh.. pe mine mă atras descrierea asta, mai ales că am un fel de home-made ombre, unde vârfurile mele roşcate îşi cam pierd din strălucire după 2-3 spălări cu şamponul meu obişnuit.

Până acum le-am folosit (strict în combinaţi asta) de vreo 4-5 ori aşa că zic că sunt în măsură să declar una, alta.

Şamponul - miroase bine, face suficientă spumă şi părul nu rămâne cu senzaţia aia "de sârmă" după ce îl clătesc. Întotdeauna şamponez părul de două ori, prima dată doar la rădăcina - clătesc, şi apoi peste tot - de la rădăcina pan la vârfuri - clatesc.

Balsam - ei bine, nu m-a impresionat deloc. Eu am pretenţia că un balsam să lase părul moale... ca de pisică, şi uşor de pieptănat. Lucru care nu s-a întâmplat în niciuna din cele câteva ture de spălare (i-am oferit răgaz... poate se răzgândea şi îşi făcea treaba bine). Dar miroase bine... se pune şi asta la socoteală cumva, nu?

E părul mai strălucitor? Şi da, şi nu. Şamponul e bunicel, nu ştiu eu cât de bine repara şi revitalizează, dar e destul de blând cu părul şi scalpul meu aşa că sunt dispusă să îl consum până la ultima picătură... aaa şi nu îngraşă părul, un mare plus pentru treaba asta.

Balsamul... neah! O să îl înlocuiesc cu preferatul meu Garnier Fructis, cel ce nu m-a trădat niciodată.


Publicar un comentario

1 Comentarios

  1. Am avut si eu in trecut produse pentru par de la YR dar nu m-au incantat...cam deloc!

    ResponderEliminar