Beauty news: Fashion Nudes-Palette Intensive Color Crème

Fashion Nudes, noua colecție cu nuanțe naturale în tendințe de la Palette Intensive Color Crème.
Nude reprezintă cel mai nou trend în materie de beauty și fashion, un trend menit să pună în valoare orice persoană, indiferent de fizionomie, constituția corpului sau culoarea pielii. Tonurile nude sunt foarte populare tocmai pentru că sunt ușor de purtat și pot fi inserate în diferite stiluri de fashion și beauty. Indiferent dacă optezi pentru o ținută business sau ai un stil casual sau poate preferi stilul boho, grație noii colecții Fashion Nudes Palette Intensive Color Crème, poți obține fără efort o culoare de păr naturală și foarte la modă care se va potrivi perfect stilului tău.

Mixtul special al nuanței calde șaten deschis cu pigmenți de bej rece deschide părul și îi oferă strălucire pentru a crea tonuri nude discrete, potrivite tuturor tenurilor. Formula cremoasă, ce pătrunde profund în fibra de păr îi oferă părului strălucire. Mai mult, datorită măștii pentru îngrijire profundă de la Palette, părul va arăta mai sănătos și va fi mai ușor de pieptănat.

Nuanțele nude pot fi ușor schimbate – poți trece rapid de la blond deschis la blond pudrat, dar și la blond închis mineral pentru un look diferit, vibrant. Noua colecție Fashion Nudes Palette Intensive Color Crème cuprinde trei nuanțe neutre de blond, foarte actuale și naturale.


-       BW7 Blond Mineral Inchis (decolorează până la două tonuri)
-       BW10 Blond Pudră (decolorează până la patru tonuri)
-       BW12 Blond Nude Deschis (decolorează până la cinci tonuri)

Combinând ținute în culori nude cu părul vopsit într-o culoare naturală, vei afișa un look extrem de elegant și sofisticat. Nuanțele nude te vor ajuta mereu să ai o apariție specială și totul fără prea mult efort.
Cu Palette Intensive Color Crème de la Schwarzkopf, să fii în tendințe nu a fost niciodată mai ușor! Fashion Nudes, cu cele trei nuanțe nude în tendințe, este cea mai nouă colecție ce completează portofoliul vopselei pentru păr Palette, oferind promisiunea unor culori naturale, ce oferă, în același timp, de două ori mai multă îngrijire decât variantele anterioare.

Publicar un comentario

0 Comentarios