Fructe si energie pozitiva cu XSTM Power Drink de la Amway

Gama de băuturi energizante XSTM Power Drink de la Amway se mărește cu un nou sortiment: Mango Passion Blast

Vara a trecut, iar odată cu ea s-a încheiat și perioada de concedii pentru cei mai mulți dintre noi. Deși gândul ne mai zboară din când în când la locurile vizitate și la zilele relaxante din timpul verii, toamna revenim pe poziții și încercăm să oferim ce avem mai bun pentru rezultate maxime.

 Pentru ca tranziția de la vacanță înapoi la locul de muncă să fie mai ușoară și mai plăcută, ai un aliat de nădejde: noul XS Power Drink Mango Passion Blast de la Amway, un amestec răcoritor de suc de fructe și energie pozitivă. 

Mango Passion Blast îmbogățește gama de băuturi energizante XS disponibile în România și se alătură sortimentelor Dragon Fruit, Pink Grapefruit, Wild Berry, Electric Lemon și Tropical Blast, astfel încât să răspundă unor gusturi și preferințe cât mai variate. Gama de băuturi XS Power Drink conține 25% suc de fructe din concentrat de suc și vitamina C. 
  
Nivelul ridicat de vitamine B, ingredient propriu al băuturilor XS, contribuie la reducerea senzației de oboseală și ne ajută să fim în formă întreaga zi. De aceea, XS Mango Passion Blast este rețeta perfectă pentru a obține energia necesară de la prima oră a dimineții și pentru o stare de bine pe toată durata zilei.
Cu un conținut redus de calorii și fără zahăr adăugat, XS Power Drink se adresează celor care își urmăresc planurile și ambițiile și îi ajută să facă față zilelor aglomerate. Vitamina C, a cărei concentrație reprezintă 100% din Valoarea Nutrițională de Referință (VNR), repornește sistemul imunitar și contribuie la menținerea unui nivel normal al metabolismului energetic.
XS Power Drink se distribuie exclusiv prin intermediul Întreprinzătorilor Privați Amway. Pentru a fi mereu la curent cu noutățile despre gama de băuturi energizante de la Amway, vizitați pagina de internet a companiei: www.amway.ro sau pagina de facebook Facebook.com/AmwayRomania. 
Despre XS™ Power Drink
 
În 2001, David Vanderveen și Scott Coon au dezvoltat băuturile energizante XS Power Drink, în Laguna Beach, California. La început, băutura era disponibilă în două arome, Citrus Blast și Cranberry Grape Blast, iar în ziua de astăzi băutura poate fi savurată în peste 20 de arome diferite în Statele Unite ale Americii, acolo unde în ultimii zece ani au fost vândute peste 500 de milioane de doze. Începând cu anul 2003, XS Power Drink este distribuită exclusiv prin intermediul Întreprinzătorilor Privați Amway și are o contribuție importantă la continuarea poveștii de succes a companiei. Din anul 2012, băutura este disponibilă în Europa în aromele XS Mango Passion Blast, XS Dragon Fruit Blast, Tropical Blast, Electric Lemon Blast, Pink Grapefruit Blast și Wild Berry Blast. Amway, liderul industriei de vânzări directe la nivel mondial, a achiziționat în anul 2015 brandul XS® Energy.  
Despre Amway 
Amway este una dintre cele mai de succes afaceri de familie din lume și una dintre cele mai importante companii internaționale de bunuri de larg consum, care pune la dispoziție peste 450 de produse de calitate superioară, din categorii precum înfrumusețare, suplimente alimentare și îngrijirea casei, prin intermediul distribuitorilor independenți. Compania a fost fondată în 1959 în Ada, Statele Unite ale Americii și operează în peste 100 de țări, generând vânzări de 9,5 miliarde de dolari în 2015. Brandurile Amway cu vânzările cele mai mari sunt vitaminele, mineralele și suplimentele alimentare de la NUTRILITE™, produsele de îngrijire a tenului și cosmeticele de la ARTISTRY™ și sistemul de tratare a apei de la eSpring™. 
În afara Europei, XSPower Drink poartă denumirea XS Energy Drink

Publicar un comentario

0 Comentarios