Sebium Gel Spumant - Bioderma

Ai tenul mixt cu tendinţe acneica şi eşti în căutarea unui super gel pentru curăţarea fetei? Unul care nu este agresiv cu pielea? Ei bine, eu te sfătuiesc să încerci gelul spumant Bioderma din gama Sebium.
  Este de departe cel mai bun produs pentru curăţarea fetei folosit de mine şi credeţi-mă, am folosit o mulţime până acum.

 De ce e preferatul meu?

Pentru că e un gel de curăţare blând şi nu usucă pielea. Nu ştiu cum sunteţi voi dar eu chiar urăsc senzaţia aia de piele întinsă la maxim pe care o am atunci când foloseam alte geluri de curăţare pentru tenul acneic.

Curăţă foarte uşor reziduurile de pe ten, chiar şi machiajul rezistent pierde în bătălia cu gelul ăsta de curăţare. Atunci când sunt foarte obosită sar peste procesul clasic de demachiere şi folosesc doar gelul spumant Sebium.
 Are un miros fresh, revigorant.
Ajută la reglarea sebumului, asta înseamnă fără pori blocaţi şi fără pusee de acnee.
Face o spumă super densă şi catifelată care se simte senzaţional pe ten.
Nu irită, nici pielea şi nici ochii.
Tenul meu nu a fost nicicând într-o stare mai bună. Mai puţin sebum (se instalează cu 3-4 ore mai târziu) şi mai puţine pusee de acnee. Acum... sper că nu vă gândiţi că face chiar minuni şi nu o să vă mai apară niciun coş, mai răsare unul... sau două, dar nu 7-8 cum poate se întâmplă înainte.
Eu l-am cumpărat pe al meu de la farmacia Bebe Tei din Sun Plaza şi am dat 10 lei pe 100ml. Un super preţ şi, chiar dacă 100ml nu pare a fi mult produs, este super spornic (îmi ajunge undeva la 3 săptămâni).

Îi dau nota 10 şi îl recomand cu dragă inimă. L-aţi folosit şi voi?

Publicar un comentario

1 Comentarios

  1. Il am si eu, dar ma enerveaza aasa mult capacul ala....e risc pentru unghii rupte :)))
    in rest...da, imi place si mie!

    ResponderEliminar