Teste cu Gerovital Plant Stop Acnee Baton Corector Purificator-Review

Dacă tot vorbeam de acnee Ć®n postarea anterioară, astăzi am să urmez acelaşi traseu şi vă prezint un produs creat special să trateze şi să camufleze coşurile.

Vorbim aşadar de Gerovital Plant Stop Acnee Baton Corector Purificator, un corector cu proprietăţi antiacneice şi cicatrizante.
Å¢in minte că l-am mai folosit odată, acum mai bine de 5 ani şi mi-a plăcut. Ǝntre timp Ć®nsă rutina mea de Ć®ngrijire a tenului s-a Ć®mbunătăţit şi am cam uitat de el. Şi, cum fata mea nu o să fie niciodată lipsită de coşuri (măcar 1-2 tot trebuie să se ivească la un moment dat) vara asta am reluat legătura cu el.

De ce Ʈl folosesc?
Pentru că Ć®ÅŸi face treaba cu brio. Nu acoperă petele (sau coşurile) complet dar le face mai puÅ£in vizibile. Atenuează roşeaÅ£a destul de bine, chiar dacă nu are acoperire mare, şi nu usucă sau blochează porii.

 Deşi este un concealer, nu vă recomand să Ć®l folosiÅ£i pe post de anticearcăn, el este creat special doar pentru acnee sau petele lăsate de aceasta (e posibil să usuce piele sensibilă din jurul ochilor).
Ajută la tratarea coşurilor?
 Punctele acneice par să se usuce mai repede (Ć®n decurs de 3-4 zile) şi roşeaÅ£a se atenuează Ć®ncă de la prima aplicare.

Puncte pro:
- Ambalajul prietenos, poate fi purtat Ć®n geantă şi folosit ori de cĆ¢te ori este nevoie
- Nu irita sau usucă tenul
- Nu blochează porii
- Acoperă ok, atĆ¢t coşurile cĆ¢t şi roşeaÅ£a
- Conţine triclosan, un ingredient antimicrobian şi antifungic care şi-a dovedit eficacitatea de-a lungul timpului

Contra:
- Este cam uscat şi se uniformizează mai greu decĆ¢t alte produse de gen
- Acoperire medie
- Miros ciudat

Concluzia: Ć®mi pare a fi un produs destul de bun pentru preÅ£ul pe care Ć®l are (14-16 lei), Ć®n plus este uşor de găsit Ć®n magazine şi este 100% romĆ¢nesc.



Publicar un comentario

0 Comentarios