Teste cu Gerovital Plant Stop Acnee Baton Corector Purificator-Review

Dacă tot vorbeam de acnee în postarea anterioară, astăzi am să urmez acelaşi traseu şi vă prezint un produs creat special să trateze şi să camufleze coşurile.

Vorbim aşadar de Gerovital Plant Stop Acnee Baton Corector Purificator, un corector cu proprietăţi antiacneice şi cicatrizante.
Ţin minte că l-am mai folosit odată, acum mai bine de 5 ani şi mi-a plăcut. Între timp însă rutina mea de îngrijire a tenului s-a îmbunătăţit şi am cam uitat de el. Şi, cum fata mea nu o să fie niciodată lipsită de coşuri (măcar 1-2 tot trebuie să se ivească la un moment dat) vara asta am reluat legătura cu el.

De ce îl folosesc?
Pentru că îşi face treaba cu brio. Nu acoperă petele (sau coşurile) complet dar le face mai puţin vizibile. Atenuează roşeaţa destul de bine, chiar dacă nu are acoperire mare, şi nu usucă sau blochează porii.

 Deşi este un concealer, nu vă recomand să îl folosiţi pe post de anticearcăn, el este creat special doar pentru acnee sau petele lăsate de aceasta (e posibil să usuce piele sensibilă din jurul ochilor).
Ajută la tratarea coşurilor?
 Punctele acneice par să se usuce mai repede (în decurs de 3-4 zile) şi roşeaţa se atenuează încă de la prima aplicare.

Puncte pro:
- Ambalajul prietenos, poate fi purtat în geantă şi folosit ori de câte ori este nevoie
- Nu irita sau usucă tenul
- Nu blochează porii
- Acoperă ok, atât coşurile cât şi roşeaţa
- Conţine triclosan, un ingredient antimicrobian şi antifungic care şi-a dovedit eficacitatea de-a lungul timpului

Contra:
- Este cam uscat şi se uniformizează mai greu decât alte produse de gen
- Acoperire medie
- Miros ciudat

Concluzia: îmi pare a fi un produs destul de bun pentru preţul pe care îl are (14-16 lei), în plus este uşor de găsit în magazine şi este 100% românesc.Publicar un comentario

0 Comentarios