La ce sa te astepti Cosmetic Beauty and Hair 2016

Saluţi! Dacă sunteţi şi voi shopaholice ca mine trebuie să aflaţi asta. Începând de ieri s-a deschis super târgul Cosmetic Beauty and Hair 2016, un târg pe care l-am aşteptat cu sufletul la gura de... ceva timp.
 Şi poate vă întrebaţi de ce am fost aşa nerăbdătoare... Uite pentru că ştiam de la târgurile anterioare că am să găsesc produse cosmetice de marcă super faine la preţuri mai mult decât decente. Doar nu era să îl ratez tocmai pe asta, nu?!?

Târgul a început pe 29 sep şi e deschis până duminică 2 octombrie la ora 16 (sâmbătă programul e 10-18 şi duminică 10-16) iar preţul unui bilet de intrare este 10 lei, mai mult decât rezonabi zic eu. Reducerile sunt destul de bune, de la un minim de 10% până la 50-60% (fiecare expozant având propriul tipar de reduceri)

Ce standuri mi-au atras atenţia?

Golden Roşe, de unde am plecat cu un ruj Velvet Mat, un super iluminator teracotta stardust, o ojă color Expert şi un ruj Longstay Liquid Matte Lipstick.


Melkior, unde am fost atrasă ca un magnet de micuţele oje 4,5 ml (la preţul de 9.9 lei). Găsiţi aici o abundenţă delicioasă de culori şi sunt sigură că nu o să plecaţi cu mâna goală. Eu m-a ales cu o mini oja roşie, o paletă magnetică şi două rezerve de fard: nuanţele emerald şi purple.

Top Line Europa, unde au reduceri fantastice şi e singurul stând pe care regret că l-am 'survolat' în mare viteză. Mi-am cumpărat de acolo o pudră minerală Master Colors la doar 15 lei (preţul pe site este 100 lei preţ întreg//redus la 40lei) şi cred că a fost cea mai tare afacere a zilei.

Standul Yankee Candle a fost oază de relaxare a zilei. Am găsit aici o mulţime de miresme fantastice şi câştigătoare a fost tarta Amber Moon Votive: O combinaţie de ambră, patchouli şi lemn de santal, perfectă pentru serile răcoroase de toamnă.

Yamuna a fost un alt stând care mi-a atras atenţia. Au o grămadă de produse mişto iar preferatele mele au fost uleiurile de masaj. M-am ales cu unul, 15 lei 250 ml de ulei de masaj cu extract de sâmburi de struguri, un ulei care miroase DI-VIN... a must! Da, aţi citit bine, miroase a must proaspăt stors!
La standul Ziaja m-am oprit pentru faimoasele lor reduceri 1+1 Gratis, la o mulţime de categorii de produse şi pentru noile produse de make-up marca Joko (preţuri destul de mititele, calitatea încă nu ştiu cum este, swatch-urile la repezeală mi se par super irelevante). Am plecat şi de acolo cu două produse, un gel de dus cu miros de gumă de mestecat şi un şampon cu aromă de prăjituri. Chiar dacă sunt din gama pentru copii, abia aştept să le încerc pentru că sunt de-a dreptul delicioase.
Mai găsiţi şi stând Gerovital unde au produsele Equilibrium (gama special creată pentru salon), preţurile sunt pe măsură şi personalul destul de mofturos, cu greu am reuşit să obţin o mostră de mască facială.
Standul Babyliss unde găsiţi aparatura de styling la super preţ, reduceri de 10-20-30%.
Şi câteva alte standuri cu produse profesionale care însă nu mi-au atras atenţia în mod deosebit (asta nu înseamnă că pe voi nu o să vă încânte ceva de acolo).
Concluzia: E un târg tare fain şi merită să te duci să îl vizitez. Un lucru trebuie să ţi minte însă, nu te duce cu portofelul plin pentru că rişti să rămâi fără conţinut într-un timp foarte scurt.
Va pupa Taiztel!


Publicar un comentario

3 Comentarios

  1. Heheeee, iar am spart portofelul, ca doar de aia m-am dus :)))), puuuup <3

    ResponderEliminar
  2. Pfiu, cate tentatii au fost acolo ! :)

    ResponderEliminar
  3. Te pup! Am citit articolul tau inainte sa merg, deci a picat la fix! :D

    ResponderEliminar