Camasa cu dungi verticale OOTD

Nu e aşa că v-a fost dor de mine?!? Ǝncerc să revin la vechiul obicei şi Ć®mi reiau seria de postari zilnice aici pe blog-ul taitzesc. Astăzi, pentru că ştiu că v-a fost dor, am să vă arăt cĆ¢teva fotografii cu mine, dar, nu despre mine. Acu' v-am zăpăcit de tot... e clar: D.

Astăzi este vorba despre o cămaşă, una cu dungi verticale albastre. Am primit-o acum ceva vreme de pe site-ul Fashionmia. Am fost surprinsă plăcut să aflu că mărimile se potrivesc şi Ć®n realitate cu cele europene. Atunci cĆ¢nd am pus cămaşa Ć®n coş am ales mărimea L gĆ¢ndindu-mă că o să fie perfectă pentru mine avĆ¢nd Ć®n vedere istoricul pe care Ć®l am cu hainele mici asiatice (port S-M Ć®n mod normal). Atunci cĆ¢nd am primit-o Ć®nsă, am constatat că L-ul e chiar L şi Ć®mi vine chiar largă, dar e tare mişto aşa. A costat 10 dolari şi este făcută dintr-un amestec de bumbac şi elastan.

Uite aşa am purtat cămaşa dungată Ć®ntr-o zi călduroasă de toamnă (treaba asta cu călduroasă nu prea se mai aplică şi acum dar... nah...). O pereche de blugi, sandale şi o geantă potrivită au fost suficiente să Ć®mi completeze Å£inuta.




Publicar un comentario

4 Comentarios

  1. Imi place la nebunie outfitul tau!
    Frumos, frumos, exact pe gustul mea! :)
    Pupici

    ResponderEliminar
  2. Imi place super mult aceasta camasa!!!!! I need one!!! At least one! :D

    ResponderEliminar
  3. Daaaa, chiar mi-e dor de tine, frumusic'oooo :)))), te pup

    ResponderEliminar
  4. Nice causal look. Love your jeans and shirt.

    ResponderEliminar