News: Fuerza Bruta - cel mai nebun show de pe Broadway

Randi Ć®ÅŸi invită fanii să voteze ce rol va avea Ć®n cadrul show-ului Fuerza Bruta din Decembrie


Fuerza Bruta - cel mai nebun show de pe Broadway – vine Ć®n RomĆ¢nia Ć®n luna decembrie. Se anunţă un spectacol de neuitat, cu acrobaÅ£ii incredibile, muzică psihedelică, jocuri de lumini, dar şi cu invitaÅ£i speciali! Randi şi Delia sunt primii a căror participare a fost anunÅ£ată, dar pe fanii Fuerza Bruta Ć®i aşteaptă mai multe surprize şi mai multe celebrităţi. Romexpo este pregătit să vibreze sub ritmurile alerte şi energice ale DJ-ilor!
Randi va deschide seria de spectacole Fuerza Bruta pe 9 Decembrie, la ora 21:00. Ce rol va avea Ć®n cadrul show-ului? Nu ştim Ć®nca, nu ştie nici el. Fanii lui sunt singurii care ştiu şi care vor decide pentru el! Pagina de votare este http://www.fuerzabrutaromania.com/special/ , iar cele trei variante de vot sunt: Randi va zbura, va trece printr-un perete, va Ć®nota Ć®ntr-o piscină suspendată.
Primul spectacol Fuerza Bruta este deja sold out, iar biletele pentru următoarele trei sunt aproape epuizate. Locurile sunt limitate, aşa că cei care vor să trăiască experienţa unică Fuerza Bruta trebuie să se grăbească. Biletele sunt disponibile ONLINE.
 
Despre Fuerza Bruta
Fuerza Bruta vine Ć®n RomĆ¢nia Ć®n luna decembrie pentru patru spectacole incredibile. Doar 500 de spectatori vor putea asista la fiecare show și vor avea parte de o trăire unică, vor intra Ć®n atmosfera vibrantă și vor avea o experiență care trebuie simțită o dată Ć®n viață. Fuerza Bruta este senzația de pe Broadway care a cucerit Ć®ntreg mapamondul și care acum este aproape de publicul romĆ¢n!
Fuerza Bruta reprezintă un eveniment care copleșește toate simțurile celor prezenți Ć®n sală, Ć®n care realitatea este cu mult depășită, permiČ›Ć¢nd tuturor simțurilor să se Ć®mbine armonios și să stimuleze creativitatea spectatorilor. Show-ul uman, Ć®mpreună cu muzica psihedelică și demențialele efecte vizuale Ć®nconjoară la 360 de grade spectatorii și fac din acest show o trăire profundă, care impresionează și depășește așteptările.

Publicar un comentario

0 Comentarios