Pudra minerala compacta Master Colors

 Vă povesteam aici că am fost la Cosmetics beauty and Hair şi am plecat de acolo cu cĆ¢teva lucruşoare, printre care şi o pudră minerală de la standul Top Line Europa. A fost extrem, dar extrem de ieftină. Mi s-a părut genial să iau o pudră cu 15 lei (da aÅ£i citit bine 15 lei) Ć®n condiÅ£iile Ć®n care majoritatea produselor găsite la Top Line sunt profesionale - a se Ć®nÅ£elege "nu neapărat ieftine".
De Ć®ndată ce am ajuns acasă m-am aşezat pe scaun, cu laptopul Ć®n braÅ£e, şi am căutat informaÅ£ii legate pudră asta minerală super ieftină cu numele de Master Colors şi iată ce am găsit:
 Gama Master Colors e o gamă de produse pentru machiaj Guinot (asta spune tot legat de calitatea produselor)
"Pudră Compactă Mineralizata oferă o Ć®ngrijire de frumuseÅ£e oferind tenului luminozitate şi strălucire. De mare siguranţă, este ideal după un tratament facial. Ofertă o acoperire optimă, fără a Ć®ncărca porii pielii. Această formulă se potriveşte pentru toate tipurile de ten, fiind bogată Ć®n pigmenÅ£i minerali de origine 100%. Fără parfum, tĆ¢lc şi parabeni. "
După ce am citit asta nu mare mi-a fost mirarea cĆ¢nd am văzut că preÅ£ul produsului pe site e 102 lei, nu 15 lei cĆ¢t am plătit eu pentru el.

Şi Ć®ncă de atunci am Ć®nceput să o folosesc intensiv, Ć®n locul pudrei mele pulbere obişnuite. Şi ghici ce?! S-a dovedit a fi una dintre cele mai mişto pudre minerale folosite de mine.
De ce? Pentru că e o pudră lejeră, foarte puÅ£in sesizabilă, absoarbe excesul de sebum şi menÅ£ine tenul "proaspăt" toată ziua. Foarte rar mi s-a Ć®ntĆ¢mplat că machiajul fetei să reziste impecabil mai mult de 4 ore dar, dacă folosesc pudră minerală Master Colors lucrurile se schimbă vizibil: pot trece chiar şi 8 ore pĆ¢nă la utilizarea unui şerveÅ£el anti sebum. Asta zău că e mare lucru!

O recomand?
O da!! Mai ales dacă aveÅ£i ocazia/baftă să o găsit la reducere. E un fel de wow pudră! 100% naturală, nu Ć®ncarcă tenul şi nu Ć®l irita sau "agita" (valabil pentru fetele cu ten acneic), din contră ajuta la protejarea lui (de factori externi) şi Ć®l menÅ£ine mat o perioadă incredibil de mare.
*pudră pentru tenul gras

Publicar un comentario

0 Comentarios