Pudra minerala compacta Master Colors

 Vă povesteam aici că am fost la Cosmetics beauty and Hair şi am plecat de acolo cu câteva lucruşoare, printre care şi o pudră minerală de la standul Top Line Europa. A fost extrem, dar extrem de ieftină. Mi s-a părut genial să iau o pudră cu 15 lei (da aţi citit bine 15 lei) în condiţiile în care majoritatea produselor găsite la Top Line sunt profesionale - a se înţelege "nu neapărat ieftine".
De îndată ce am ajuns acasă m-am aşezat pe scaun, cu laptopul în braţe, şi am căutat informaţii legate pudră asta minerală super ieftină cu numele de Master Colors şi iată ce am găsit:
 Gama Master Colors e o gamă de produse pentru machiaj Guinot (asta spune tot legat de calitatea produselor)
"Pudră Compactă Mineralizata oferă o îngrijire de frumuseţe oferind tenului luminozitate şi strălucire. De mare siguranţă, este ideal după un tratament facial. Ofertă o acoperire optimă, fără a încărca porii pielii. Această formulă se potriveşte pentru toate tipurile de ten, fiind bogată în pigmenţi minerali de origine 100%. Fără parfum, tâlc şi parabeni. "
După ce am citit asta nu mare mi-a fost mirarea când am văzut că preţul produsului pe site e 102 lei, nu 15 lei cât am plătit eu pentru el.

Şi încă de atunci am început să o folosesc intensiv, în locul pudrei mele pulbere obişnuite. Şi ghici ce?! S-a dovedit a fi una dintre cele mai mişto pudre minerale folosite de mine.
De ce? Pentru că e o pudră lejeră, foarte puţin sesizabilă, absoarbe excesul de sebum şi menţine tenul "proaspăt" toată ziua. Foarte rar mi s-a întâmplat că machiajul fetei să reziste impecabil mai mult de 4 ore dar, dacă folosesc pudră minerală Master Colors lucrurile se schimbă vizibil: pot trece chiar şi 8 ore până la utilizarea unui şerveţel anti sebum. Asta zău că e mare lucru!

O recomand?
O da!! Mai ales dacă aveţi ocazia/baftă să o găsit la reducere. E un fel de wow pudră! 100% naturală, nu încarcă tenul şi nu îl irita sau "agita" (valabil pentru fetele cu ten acneic), din contră ajuta la protejarea lui (de factori externi) şi îl menţine mat o perioadă incredibil de mare.
*pudră pentru tenul gras

Publicar un comentario

0 Comentarios