6 Ani de From Mona with Gloss

Pe Mona (From Mona With Gloss) o citesc de vreo 5 ani şi pot spune că evoluţia ei că blogger este fabuloasă. Pe lângă blogging ea mai face şi diverse evenimente şi workshop-uri care reuşesc să strângă o mulţime de aprecieri  (am scris si eu despre ele aici si aici). Zic eu că merită să îi faceţi o vizită pe blog şi, de ce nu, să vă înscrieţi ocazional că participante la evenimentele create de ea.
 


La 6 ani de FMWG am petrecut aşa:
Restaurantul la Bordei a fost gazda noastră şi Mona ne-a răsfăţat cu o mulţime de cornere creative:


  • Inglot cu make-up şi prezentarea colecţiei What a spice!
  • 1Dream Beauty Studio by Raluca Racoviţa cu tatuaje henna, sclipici şi coafuri fancy
  • Remington (în avanpremieră nouă colecţie Remington Pro Luxe, formată din placă-uscător-ondulător conic şi ondulator cu clapeta) cu coafuri.
  • De răsfăţul unghiilor s-a ocupat specialista CND. Aici s-au făcut mini manichiuri, s-au descoperit tendinţele de sezon în materie de unghii şi fetele au primit recomandări personalizate.
  • Şi fashion asigurat de atelierul de creaţie OneBeat Fashion care a fost prezent cu un corner cu pictura live pe tricouri şi o frumoasă prezentare de modă. Eu mi-am tatuat încheietura cu henna şi, pentru că am fost cuminte, am câştigat la tombola o schimbare de look by 1Dream Beauty Studio by Raluca Racoviţa. O să vedeţi în curând rezultatul: D.

Sponsori si parteneri: OneBeat Fashion ★ 1DREAM Beauty Studio by Raluca Racovita ★ Remington Romania ★ Inglot ★ Urban Decay Cosmetics ★ Farmec ★ inkspired.ro ★ BonBons by Monica Radulescu ★ Melkior - cosmetice profesionale ★ Keiko Slim Spa ★ Flormar ★ TopLine Europa ★

Publicar un comentario

1 Comentarios