Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick - ruj mat rezistent

Sunt maniaca atunci când vine vorba de rujuri, dar asta cred că ştiţi deja. Şi tot timpul sunt în căutarea formulei perfecte, nuanţei perfecte şamd. Ca să fiu sinceră, nu cred că o să mă opresc vreodată să caut pentru că în sinea mea nu îmi doresc să mă opresc la un ruj anume...

Şi, dacă tot am menţionat cuvântul perfecţiune, astăzi am să vă prezint un ruj care e aproape perfect (în viziunea mea). Este vorba de Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick.
Ambalajul este unul destul de simplu dar, nu trebuie să vă lăsaţi înşelaţi de acesta pentru că înăuntru se afla un produs fantastic. Este unul dintre cele mai bune rujuri mate folosite de mine, mult mai bun decât rujuri de la mărci mult mai renumite (Color pop, Anastasia sau Sephora) la un preţ cu o treime mai mic decât acestea.
Un ruj mat mârşala (burgundy) opac dintr-o singură aplicare care rezistă incredibil de bine, aşa l-aş descrie dacă ar fi necesar să mă rezum la doar câteva cuvinte. Vorbesc acum de nuanţa mea ce are numărul 05.

Consistenta este cremoasa şi asta face ca rujul să se aplice foarte uşor. După aplicare în maxim 1 minut finish-ul satinat se transformă într-unul mat. Dar nu este un mat care usucă buzele, este un mat extrem de lejer... nici nu simţi că îl porţi pe buze.
 Şi rezistă, şi încă rezista, chiar şi după ce am mâncat am observat că e aproape intact (exceptând într-o zi când am mâncat nişte aripioare cu mult sos şi a fost imposibil să îl păstrez intact). Proporţia exactă constatata înainte de demachiere, cam 80 sută integritate. E mare lucru, vă zic sincer.
Pentru demachiere folosesc doar bifazic, pentru că numai aşa îl pot îndepărta fără probleme.

 Îl găsiţi în magazinele Golden Rose şi online la preţul de 30 lei. Îl recomand şi, în curând o să îmi măresc colecţia* aşa că aşteptaţi-vă şi la alte swatch-uri.

*Colecţia cuprinde 12 nuanţe de rujuri cu finish mat şi mat cu glitter.

Publicar un comentario

3 Comentarios

 1. Cred ca as putea sa imi iau cel putin 3 nuante! :)))
  Arata super si le-am testat in magazin! Mi-au placut!

  ResponderEliminar
 2. Este superba nuanta !

  ResponderEliminar
 3. E superba nuanta, o am si eu <3

  ResponderEliminar