Beauty news: Nou ! Rezerva Pudra Compacta Melkior


Pudră compactă este unul dintre cele mai importante produse din trusa ta de machiaj. Te ajuta să-i conferi tenului un aspect catifelat şi mat. Are un rol foarte important făcĆ¢nd machiajul foarte rezistent.

De aceea, Melkior a creat o gamă mare de rezerve pentru Pudră Compactă. Se găsesc atĆ¢t sub formă de pudră compactă mata, cĆ¢t şi luminoasă bronzantă, mozaic, irizata. Iar nuanÅ£ele corespund Pudrelor Compacte sub formă de cutie.

Rezervă Pudră Compactă Mata prezintă o textură lejeră, nu Ć®ncarcă tenul, Ć®mbunătăţeşte aspectul pielii şi măreşte rezistenta machiajului. Are o textură fină şi uniformizează tenul oferindu-i un aspect catifelat, mat. Cum se aplică? Poate fi aplicată cu o pensulă din păr natural sau cu un bureÅ£el din bumbac (puf). Se aplică prin tapotare pentru a face machiajul mai rezistent. Cu nuanÅ£e diferite de pudră se poate contura forma feÅ£ei.

Rezervă Pudră Compactă Bronzantă Mata protejează pielea şi conferă un aspect final luminos şi natural, asigurĆ¢nd protecÅ£ie UV naturală. ConÅ£ine un complex nutritiv care Ć®mbunătăţeşte aspectul şi vitalitatea pielii. Pielea rămĆ¢ne mătăsoasă, iar fata este iluminată. Este ideală pentru toate tipurile de piele. Cum se aplică? Poate fi aplicată cu o pensulă din păr natural sau cu un bureÅ£el din bumbac (puf). Se aplică prin tapotare pentru a face machiajul mai rezistent. Cu nuanÅ£e diferite de pudră se poate contura forma feÅ£ei.

Publicar un comentario

0 Comentarios