Beauty news: Nou ! Rezerva Pudra Compacta Melkior


Pudră compactă este unul dintre cele mai importante produse din trusa ta de machiaj. Te ajuta să-i conferi tenului un aspect catifelat şi mat. Are un rol foarte important făcând machiajul foarte rezistent.

De aceea, Melkior a creat o gamă mare de rezerve pentru Pudră Compactă. Se găsesc atât sub formă de pudră compactă mata, cât şi luminoasă bronzantă, mozaic, irizata. Iar nuanţele corespund Pudrelor Compacte sub formă de cutie.

Rezervă Pudră Compactă Mata prezintă o textură lejeră, nu încarcă tenul, îmbunătăţeşte aspectul pielii şi măreşte rezistenta machiajului. Are o textură fină şi uniformizează tenul oferindu-i un aspect catifelat, mat. Cum se aplică? Poate fi aplicată cu o pensulă din păr natural sau cu un bureţel din bumbac (puf). Se aplică prin tapotare pentru a face machiajul mai rezistent. Cu nuanţe diferite de pudră se poate contura forma feţei.

Rezervă Pudră Compactă Bronzantă Mata protejează pielea şi conferă un aspect final luminos şi natural, asigurând protecţie UV naturală. Conţine un complex nutritiv care îmbunătăţeşte aspectul şi vitalitatea pielii. Pielea rămâne mătăsoasă, iar fata este iluminată. Este ideală pentru toate tipurile de piele. Cum se aplică? Poate fi aplicată cu o pensulă din păr natural sau cu un bureţel din bumbac (puf). Se aplică prin tapotare pentru a face machiajul mai rezistent. Cu nuanţe diferite de pudră se poate contura forma feţei.

Publicar un comentario

0 Comentarios