Black friday 2016 de weekend - varianta make-up and stuff

 Nu știu de ce dar anul asta nu am mai simțit focul ăla de Black Friday așa cum o făceam Ć®n anii anteriori. Mă gĆ¢ndesc că poate am fost atĆ¢t de dezamăgită de cĆ¢t de greu reușeam să comand (servere căzute, produse lipsite din stoc foarte rapid, reduceri fictive) Ć®ncĆ¢t nivelul entuziasmului meu a luat-o ușor la vale.
 
 Č˜i totuși...m-am urnit astăzi și am cercetat piața Ć®n căutarea celor mai faine oferte de Black Friday Ć®n materie de cosmetice și asta am găsit:
   
 Melkior: CĆ¢teva nuanțe de fard (nu foarte versatile e drept), tuș lichid Ć®n variantă alb/negru , creion de buze și ochi, pensete, lac de unghii și perii pentru păr-reducerile cuprinse Ć®ntre 30 și 50% valabile Ć®n perioadă 18-20 Noiembrie. 

Pe elefant: Parfumuri reduse destul de multicel (chiar și 70%) și un exemplu concret ar fi Guess Seductive 75 ml la 56 lei.
 
 Cosmetice: aici am găsit fondul de ten Revlon Colorstay la 27 lei și ar mai fi și alte produse de băgat Ć®n seamă dar tot marca Revlon (blush, paletă machiaj), restul am impresia că le tot găsim reduse și Ć®n altă perioadă a anului.
 
 Pe Cupio am găsit un set de pensule la 139 lei (18 pensule din păr natural tratat, cu mĆ¢ner de lemn special tratat) și niște seturi de baie la un preț ridicol de mic 12 lei.

 Aoro: și ei se lăuda cu produse reduse cu pĆ¢nă la 70% Ć®nsă zău că nu am văzut vre-o diferență. Am avut cĆ¢teva produse pe wish list care acum apar Ć®n ofertă dar prețul Ć®nainte/după este identic.
 
Gasiti aici lista cu magazinele care mai afiseaza reduceri de Black Friday weekend-ul acesta : Avon, Cupio, Cosmetiq, Farmec, Sensodays, Carespot, Allbeauty.ro, Farmec, Nailshop, Sole, Vegis, Botega Verde, Plantum, Apiland.

Publicar un comentario

1 Comentarios

  1. Daca as fi avut bani, mi-as fi dat comanda de un set de pensule din par natural. Acum inteleg cumva importanta lor in machiaj! <3

    ResponderEliminar