Black friday 2016 de weekend - varianta make-up and stuff

 Nu știu de ce dar anul asta nu am mai simțit focul ăla de Black Friday așa cum o făceam în anii anteriori. Mă gândesc că poate am fost atât de dezamăgită de cât de greu reușeam să comand (servere căzute, produse lipsite din stoc foarte rapid, reduceri fictive) încât nivelul entuziasmului meu a luat-o ușor la vale.
 
 Și totuși...m-am urnit astăzi și am cercetat piața în căutarea celor mai faine oferte de Black Friday în materie de cosmetice și asta am găsit:
   
 Melkior: Câteva nuanțe de fard (nu foarte versatile e drept), tuș lichid în variantă alb/negru , creion de buze și ochi, pensete, lac de unghii și perii pentru păr-reducerile cuprinse între 30 și 50% valabile în perioadă 18-20 Noiembrie. 

Pe elefant: Parfumuri reduse destul de multicel (chiar și 70%) și un exemplu concret ar fi Guess Seductive 75 ml la 56 lei.
 
 Cosmetice: aici am găsit fondul de ten Revlon Colorstay la 27 lei și ar mai fi și alte produse de băgat în seamă dar tot marca Revlon (blush, paletă machiaj), restul am impresia că le tot găsim reduse și în altă perioadă a anului.
 
 Pe Cupio am găsit un set de pensule la 139 lei (18 pensule din păr natural tratat, cu mâner de lemn special tratat) și niște seturi de baie la un preț ridicol de mic 12 lei.

 Aoro: și ei se lăuda cu produse reduse cu până la 70% însă zău că nu am văzut vre-o diferență. Am avut câteva produse pe wish list care acum apar în ofertă dar prețul înainte/după este identic.
 
Gasiti aici lista cu magazinele care mai afiseaza reduceri de Black Friday weekend-ul acesta : Avon, Cupio, Cosmetiq, Farmec, Sensodays, Carespot, Allbeauty.ro, Farmec, Nailshop, Sole, Vegis, Botega Verde, Plantum, Apiland.

Publicar un comentario

1 Comentarios

  1. Daca as fi avut bani, mi-as fi dat comanda de un set de pensule din par natural. Acum inteleg cumva importanta lor in machiaj! <3

    ResponderEliminar