Wella Oil Reflections -Ulei tratament nutritiv pentru par

Vorbesc astăzi despre Wella Oil Reflections, un ulei care ajută la hidratarea şi refacerea firului de păr.
Una din prietenele mele îmi povestea de el de fiecare dată când ne întâlneam şi, pentru că mă stresa atât de des cu asta, m-am hotărât să îl încerc şi eu. Aşa că l-am inclus în cea mai recentă comanda Aoro, unde l-am găsit la preţul de 28 lei pentru 30 ml.
Produsul promite să: "ofere o strălucire şi o flexibilitate incredibilă. Acest ulei de păr cu efect multiplu are o textură uşoară şi un amestec special de ulei de avocado, ulei de macadamia şi vitamina E. Hrăneşte părul, îl lăsa mătăsos, neted şi strălucitor. Uleiul de păr Wella Professionals Oil Reflections evidenţiază culoarea şi dezvăluie frumuseţea părului.

Efecte:

Protejează părul împotriva influenţelor externe - Vitamina E
Hrăneşte şi netezeşte părul - ulei de macadamia şi avocado
Lasă părul strălucitor, incredibil de luminos şi flexibil
Descrierea asta sună minunat, nu e aşa?

Păi sună bine dar e şi total adevărată.
Să vă spun de ce:

- Nu lăsa niciun fel de reziduu, atât pe mâini cât şi pe păr. Se absoarbe că prin magie în câteva minute.
Spre deosebire de alte uleiuri de păr folosite de mine, acesta este singurul pe care îl pot folosii atât pe părul ud cât şi pe cel uscat fără să se arate în vreun fel uleios sau îmbâcsit
- Rezultatele se văd în maxim 10 min: părul e mai strălucitor (dar un strălucitor dintr-ăla sănătos) şi numai este deloc electrizat (no frizz efect). E numai bun pentru părul ondulat şi zilele ploioase (a se citi: cu umiditate trăznită) de toamnă.

Pe lângă efectele mişto asupra părului mai îmi plac două aspecte la uleiul Wella:

- Mireasma lui delicată care îmi aduce aminte de fructele coapte din toiul verii.
- Ambalajul cu pompiţa, super simplu de folosit.

Concluzionând: Îl ador!

Diferenţa inainte-dupa este extrem de sesizabilă şi, data viitoare, cred că o să îmi iau produsul într-un ambalaj mai mare (chiar dacă 30 ml mi-au ajuns mai bine de două luni de zile).

Dacă aveţi par deteriorat sau lipsit de vitalitate vă recomand să încercaţi uleiul ăsta de păr, e de-a dreptul genial şi diferenţa se vede în doar 5-10 minute. Nu degeaba m-a "terorizat" prietena mea cu treaba asta...

Publicar un comentario

2 Comentarios