NYX Tame & Frame Gel Pentru Conturarea Sprancenelor

Pentru un machiaj natural NYX Tame & Frame pare să fie cea mai optimă varianta pentru conturarea sprâncenelor. Înainte să îl încerc pe acesta eram îndrăgostită de Nyx Eyebrow Gel dar, pe cât de mult îl îndrăgeam pe atât de mult îl uram pentru că nu reuşeam deloc să îl fac să arate natural (sau mă rog, cât mai aproape de natural).
"Conturează şi aranjează sprâncenele scăpate de sub control cu acest gel profesional. Are o formulă lejeră, nelipcioasa şi o textură extrem de rezistentă."
 
Gelul de sprâncene vine ambalat într-un borcan mic, mititel (5 g) tare simpatic. Design minimalist dar elegant (sticlă mata semi opacă şi capac negru inscripţionat cu litere de culoare albă). Dimensiunea recipientului îl face super travel-friendly, ocupând foarte puţin spaţiu în geanta sau portfard.
 Consistenta este uşor... alunecoasă. Şi, ca să vă faceţi o părere mai exactă, consistenta se aseamănă cu cea a unui primer siliconat. Se aplică uşor dar nu îl poţi aplica extrem de precis sau atât de grafic cum o pot face cu Nyx Eyebrow Gel. Dar ştiţi ce? Chiar asta îmi place maxim la el, sprâncenele se conturează frumos şi nu arată deloc false, desenate.
 

"Aplica gelul cu o pensulă în unghi, conturând insistent partea exterioară a sprâncenelor şi estompează foarte bine gelul în partea interioară. Astfel, se obţine un look natural, sprâncenele tale bucurându-se de o estetică desăvârşită."
Când vine vorba de rezistentă pot spune că e chiar perfect. Nu se mişca de pe sprâncene de dimineaţă până seara.

NYX Tame & Frame se găseşte în 5 variante - blonde, brunette, chocolate, espresso, black. Eu am ales nuanţa brunette, un gel de sprâncene maro cu uşor subton gri.
 


Costa aproximativ 34 lei dacă îl luaţi direct dintr-un magazin NYX sau 43-44 lei dacă îl luaţi online de pe makeupshop (.ro).

Publicar un comentario

3 Comentarios

 1. Arata foarte bine iar sprancenele tale au un aspect de nota 10!
  O sa-l am in vedere pe viitor! <3
  Pupici

  ResponderEliminar
 2. Imi place si mie!
  Dar nu stiu care e diferenta intre asta si cel mentionat. Acesta pare un produs nou, nu?

  ResponderEliminar
 3. L-am achizitionat si eu acum vreo 6 luni si sunt foarte incantata de el.

  ResponderEliminar