NYX Tame & Frame Gel Pentru Conturarea Sprancenelor

Pentru un machiaj natural NYX Tame & Frame pare să fie cea mai optimă varianta pentru conturarea sprĆ¢ncenelor. Ǝnainte să Ć®l Ć®ncerc pe acesta eram Ć®ndrăgostită de Nyx Eyebrow Gel dar, pe cĆ¢t de mult Ć®l Ć®ndrăgeam pe atĆ¢t de mult Ć®l uram pentru că nu reuşeam deloc să Ć®l fac să arate natural (sau mă rog, cĆ¢t mai aproape de natural).
"Conturează şi aranjează sprĆ¢ncenele scăpate de sub control cu acest gel profesional. Are o formulă lejeră, nelipcioasa şi o textură extrem de rezistentă."
 
Gelul de sprĆ¢ncene vine ambalat Ć®ntr-un borcan mic, mititel (5 g) tare simpatic. Design minimalist dar elegant (sticlă mata semi opacă şi capac negru inscripÅ£ionat cu litere de culoare albă). Dimensiunea recipientului Ć®l face super travel-friendly, ocupĆ¢nd foarte puÅ£in spaÅ£iu Ć®n geanta sau portfard.
 Consistenta este uşor... alunecoasă. Şi, ca să vă faceÅ£i o părere mai exactă, consistenta se aseamănă cu cea a unui primer siliconat. Se aplică uşor dar nu Ć®l poÅ£i aplica extrem de precis sau atĆ¢t de grafic cum o pot face cu Nyx Eyebrow Gel. Dar ştiÅ£i ce? Chiar asta Ć®mi place maxim la el, sprĆ¢ncenele se conturează frumos şi nu arată deloc false, desenate.
 

"Aplica gelul cu o pensulă Ć®n unghi, conturĆ¢nd insistent partea exterioară a sprĆ¢ncenelor şi estompează foarte bine gelul Ć®n partea interioară. Astfel, se obÅ£ine un look natural, sprĆ¢ncenele tale bucurĆ¢ndu-se de o estetică desăvĆ¢rşită."
CĆ¢nd vine vorba de rezistentă pot spune că e chiar perfect. Nu se mişca de pe sprĆ¢ncene de dimineaţă pĆ¢nă seara.

NYX Tame & Frame se găseşte Ć®n 5 variante - blonde, brunette, chocolate, espresso, black. Eu am ales nuanÅ£a brunette, un gel de sprĆ¢ncene maro cu uşor subton gri.
 


Costa aproximativ 34 lei dacă Ć®l luaÅ£i direct dintr-un magazin NYX sau 43-44 lei dacă Ć®l luaÅ£i online de pe makeupshop (.ro).

Publicar un comentario

3 Comentarios

  1. Arata foarte bine iar sprancenele tale au un aspect de nota 10!
    O sa-l am in vedere pe viitor! <3
    Pupici

    ResponderEliminar
  2. Imi place si mie!
    Dar nu stiu care e diferenta intre asta si cel mentionat. Acesta pare un produs nou, nu?

    ResponderEliminar
  3. L-am achizitionat si eu acum vreo 6 luni si sunt foarte incantata de el.

    ResponderEliminar