Despre Avon Ideal Flawless Invisible Coverage Foundation

Un produs care m-a surprins în mod plăcut în ultima perioada e Avon Ideal Flawless Invisible Coverage Foundation, un fond de ten lejer cu SPF 15.
Îl văzusem acu' ceva vreme în tutorialele de machiaj făcute de Wayne Goss şi surorile Pixiwoo şi eram foarte curioasă văd dacă se apropie măcar un pic la nivelul laudelor făcute de ei.
Si... l-am cumpărat, mostre ce e drept, şi l-am testat timp de 5 zile.

"Tehnologia exclusivă Avon Invisiblend are la baza pigmenţi adaptaţi nuanţei naturale a pielii ce absorb lumina, oferind acoperire perfectă şi un aspect impecabil din orice unghi. Tenul capătă un aspect frumos şi luminos, simţindu-se perfect hidratat."
La noi Avon Ideal Flawless se găseşte în 5 variante (5 nuanţe) - Shell, Ivory, Natural Beige, Nude şi Medium Beige.
Deşi este descris ca un fond de ten cu acoperire medie spre mare realitatea este alta. Eu spun ca este mai degrabă un fond de ten cu acoperire mică spre medie. Finish-ul este însă oarecum natural şi se simte destul de lejer pe ten, si cred ca asta e cel mai important în cele din urmă. Aşadar este semi mat şi, pentru are în compoziţie particule fine de iluminator, arată destul de glam în zile însorite (şi în fotografii făcute cu flash).

Consistenta este destul de lichidă dar se aplică uşor şi rezultatul este uniform.

Rezistă decent, 4-5 ore pe tenul meu mixt-gras în condiţii de iarnă. Pe timp de vara l- recomandă doar persoanelor cu ten uscat sau normal.
Concluzia: este cel mai decent fond de ten Avon testat de mine, merită fie încercat iar preţul e rezonabil - se învârte în jurul sumei de 40 lei.
Voi l-aţi încercat?

Publicar un comentario

0 Comentarios