Beauty news: Melkior News - 3 nuante noi de Lipliner

Vrei un contur de buze perfect? Afla cum il obtii!
 
Un contur de buze perfect? Da, cu un creion contur potrivit. Acesta nu trebuie sa lipseasca din trusa de machiaj a unei femei. Cu ajutorul lui poti contura sau corecta forma naturala a buzelor si vei avea buze perfect conturate si rujate pentru o perioada mai lunga de timp.
Nuanta conteaza! Un creion contur de buze trebuie sa fie apropiat de nuanta rujului pe care il folosesti sau poti aplica un creion intr-o culoare asemanatoare nuantei buzelor tale.

Atentie la urme! Inainte de a contura buzele, trebuie sa te asiguri ca suprafata buzelor tale este curata, adica nu exista urme de balsam de buze sau gloss.
Contureaza! Poti contura buzele incepand cu mijlocul buzelor superioare si coborand usor catre colturile buzei superioare, urmand sa conturezi apoi si buza inferioara.

Corectezi sau nu forma? In functie de forma buzelor, poti alege sa urmezi conturul natural al buzelor sau sa depasesti conturul lor pentru a le corecta forma.
Nu dispare! Pentru a-i oferii rujului un plus de rezistenta, poti aplica creionul contur pe intreaga suprafata a buzelor si astfel, indiferent cat de mult atingi buzele de alimente sau de bauturi, el nu va disparea si nici nu va avea un aspect sters.
Nu se intinde! Un alt beneficiu al conturului de buze este acela ca nu ii permite rujului sa migreze, adica nu se intinde pe pielea din jurul buzelor.
Uite de ce merita sa folosesti creionul contur de buze de la Melkior:
·         prezinta o formula extra soft
·         se aplica fin si usor pe buze
·         are o culoare intensa
·         asigura acoperire excelenta
·         permite o conturare precisa
·         este rezistent la apa
·         rezista mai mult de 4 ore
·         prezinta compatibilitate excelenta cu pielea
·         nu se intinde
Melkior a creat 3 nuante noi: Cherry, Plum, Maroon
TIPS! Nu depasi foarte mult conturul natural al buzelor pentru ca vei obtine un aspect dizgratios.

Publicar un comentario

0 Comentarios