Beauty News: Syoss Root Retoucher

Noul Syoss Root Retoucher acoperă rădăcinile crescute Ʈntre colorări dintr-o singură aplicare

Rădăcini crescute? Nu mai este cazul! Noul Root Retoucher de la Syoss acoperă rădăcinile crescute Ć®ntre colorări, oferind chiar și o acorperire a firelor albe, dintr-o singură aplicare. Disponibil Ć®n nunațe diverse, precum blond deschis, blond Ć®nchis, șaten, șaten Ć®nchis și roșu cașmir, noul Root Retoucher redă culoarea și strălucirea rădăcinilor crescute astfel Ć®ncĆ¢t părul să arate senzațional și proaspăt vopsit chiar și Ć®ntre colorări.

Datorită formulei Syoss, bazată pe micro-pigmenți cosmetici de colorare, rădăcinile crescute Ć®ntre colorări sunt acoperite imediat. Cu ajutorul unui aplicator extrem de precis, pigmenții de colorare sunt pulverizați exact pe zona dorită, acoperind instant rădăcinile crescute, pentru un rezultat perfect.

Cu noul Root Retoucher, Syoss răspune dorințelor consumatoarelor care sunt Ć®n căutarea unei soluții rapide pentru acoperirea rădăcinilor crescute, astfel Ć®ncĆ¢t părul să arate proaspăt vopsit, chiar și la cĆ¢teva săptămĆ¢ni după colorare. Syoss Root Retoucher garantează o tranziție armonioasă a culorii de la rădăcină la vĆ¢rful firului de păr, ascunzĆ¢nd rădăcinile de culoare mai deschisă față de cea a firului de păr, chiar și pe cele albe. Pur și simplu, Root Retoucher trebuie pulverizat pe locul dorit și lăsat să se usuce – rădăcinile sunt acoperite imediat, după o singură pulverizare.

64% dintre consumatoarele din Europa, cu vĆ¢rste Ć®ntre 25 și 49 de ani, Ʈși doresc o culoare uniformă a părului, de la rădăcină pĆ¢nă la vĆ¢rfuri și un păr care să arate proaspăt vopsit mereu. Astfel, ele sunt Ć®n căutare de soluții eficiente și potrivite stilului de viață modern

BCW 2014, Europe., iar noul Syoss Root Retoucher oferă rezultat imediat printr-o singură pulverizare.

Cu un paletar de cinci nuanțe, Syoss Root Retoucher este potrivit celor mai populare nuanțe de păr, pentru acoperirea perfectă a rădăcinilor crescute Ć®ntre colorări, atĆ¢t Ć®n tonuri mai deschise, cĆ¢t și mai Ć®nchise. Noul produs este eficient pĆ¢nă la prima spălare după utilizare și este valabil pentru pĆ¢nă la 25 de aplicări.

Publicar un comentario

0 Comentarios