Peria pentru fata BeYOUtiful

Nu e Clarsonic sau Ferrero dar pentru persoanele cu un buget mic poate fi chiar produsul ideal. Vorbesc astazi despre peria faciala BeYOUtiful, cea mai recenta achizitie in materie de beauty gadget din dulapul lui Taitzel.
Este o perie special concepută pentru ten si are o serie de accesorii pentru diferite tipuri de curățare. Din acest motiv poate fi folosită pentru curățare blândă sau profundă, exfoliere sau chiar pe post de aplicator pentru fondul de ten (sau cremă).
Are cinci atașamente:
1. Burete pentru îndepărtarea machiajului și curățarea delicată a suprafeței tenului
2. Pensulă mică pentru păr pentru curățarea ușoară și profundă a porilor
3. Burete de machiaj numai bun pentru aplicarea fondului de ten
4. Accesoriu pentru masaj facial
5. Pila exfolianta
Iniţial am fost un pic sceptică, deoarece era ambalata într-o cutie făcută dintr-un plastic subțire. Arata destul de iefitn si mi-a trecut prin minte doar: "La naiba, uite ca primeşti exact ce ai plătit!".
M-am mai liniştit odată ce am simțit moliciunea părului de pe capul curățitor. Mi-am dat seama ca asta e un lucru promitator.
Are două setări de viteza: înaltă și joasă, ambele suficient de puternice dar nu foarte agresive cu pielea. Curata minunat, am simţit cu adevărat diferenţa dintre spălatul obişnuit şi cel cu peria. Pielea se simte şi arăta mult mai fină!

Ulterior am testat şi buretele pentru îndepărtarea machiajului, care este o alternativă grozavă la accesoriul perie - pentru persoanele cu tenul sensibil. Restul capetelor însă nu mi-au trezit interesul şi le consider chiar inutile.

Pe a mea am cumpărat-o de la Farmacia Tei şi am plătit în jur de 40 de lei.
O recomand? Mi se pare un gadget grozav şi îşi merita fiecare leuţ. Acum face parte din rutina mea zilnică de îngrijire a tenului şi va rămâne aşa mult timp de acum înainte (asta până o să se strice: D).

Publicar un comentario

2 Comentarios

  1. ma gandeam si eu de curand la asa ceva, cred ca o sa ma uit dupa asta, merita banii!

    ResponderEliminar
  2. Super gadget :), s-o folosesti cu placere :)

    ResponderEliminar