Milani Conceal + Perfect 2-in-1 Fond de ten si corector - review

Milani Conceal + Perfect 2-in-1 Foundation + Concealer.
A apărut Ć®n trusa mea de machiaj Ć®ncă din iarnă, văzĆ¢ndu-l Ć®n mai multe tutoriale de machiaj pe youtube, dar pĆ¢nă acum cĆ¢teva săptămĆ¢ni a rămas acolo fără să fie apreciat la adevărata lui valoare. Pentru că Ć®n ultima perioadă pielea mea s-a bronzat uşor, aveam nevoie de un nou fond de ten care să aducă la acelaşi nivel şi culoarea tenului(mult prea alb din pricina obsesiei mele -justificate- pentru SPF). Şi a picat la Å£anc.
Ǝmi place la nebunie fondul ăsta de ten, de la textura pĆ¢nă la finish, grad de rezistenţă şamd. Este foarte uşor să lucrez cu el! Are textura cremoasă, se Ć®ntinde uniform iar gradul de acoperire este mediu spre mare - Ć®n funcÅ£ie de cate straturi aplici. Este ambalat Ć®ntr-un recipient de sticlă ce are pompiÅ£a aşa că e şi igienic şi poÅ£i să dozezi foarte uşor cantitatea de produs folosită. E un produs care se simte extrem de lejer pe piele.
Este un fond de ten hidratant şi nu Å£ine foarte bine Ć®n frĆ¢u uleiurile pielii. Dacă ai tenul gras (ca mine)poÅ£i să Ć®l şi iubeşti sau sa il urăşti Ć®n egală măsură. Eu folosesc un primer Ć®nainte să Ć®l aplic/pudră liberă după, şi asta face diferenÅ£a. Tenul devine uleios după 5-6 ore, dar pe mine nu mă deranjează lucrul ăsta... pentru ca după ce tapotez faÅ£a cu un şerveÅ£el şi Ć®ndepărtez excesul de sebum tenul meu arată la fel de grozav. Nu se transferă pe ecranul telefonului (poate foarte puÅ£in) şi produsele extra (blush, contour, iluminator)nu Ć®ÅŸi pierd din pigmentare de-a lungul zilei. Asta Ć®l face, zic eu, şi mai special. Poate concura cu succes cu multe alte fonduri de ten scumpe şi bune.
Eu am ales nuanÅ£a 02. Dacă vă hotărĆ¢Å£i să Ć®l Ć®ncercaÅ£i e musai să căutaÅ£i swatch-uri online pentru că e destul de dificil să găseşti nuanÅ£a potrivită. Culorile sunt destul de Ć®nchise şi au subton galben.

Pe al meu l-am comandat de pe makeup shop şi a costat aproximativ 55lei.

Publicar un comentario

1 Comentarios