Milani Conceal + Perfect 2-in-1 Fond de ten si corector - review

Milani Conceal + Perfect 2-in-1 Foundation + Concealer.
A apărut în trusa mea de machiaj încă din iarnă, văzându-l în mai multe tutoriale de machiaj pe youtube, dar până acum câteva săptămâni a rămas acolo fără să fie apreciat la adevărata lui valoare. Pentru că în ultima perioadă pielea mea s-a bronzat uşor, aveam nevoie de un nou fond de ten care să aducă la acelaşi nivel şi culoarea tenului(mult prea alb din pricina obsesiei mele -justificate- pentru SPF). Şi a picat la ţanc.
Îmi place la nebunie fondul ăsta de ten, de la textura până la finish, grad de rezistenţă şamd. Este foarte uşor să lucrez cu el! Are textura cremoasă, se întinde uniform iar gradul de acoperire este mediu spre mare - în funcţie de cate straturi aplici. Este ambalat într-un recipient de sticlă ce are pompiţa aşa că e şi igienic şi poţi să dozezi foarte uşor cantitatea de produs folosită. E un produs care se simte extrem de lejer pe piele.
Este un fond de ten hidratant şi nu ţine foarte bine în frâu uleiurile pielii. Dacă ai tenul gras (ca mine)poţi să îl şi iubeşti sau sa il urăşti în egală măsură. Eu folosesc un primer înainte să îl aplic/pudră liberă după, şi asta face diferenţa. Tenul devine uleios după 5-6 ore, dar pe mine nu mă deranjează lucrul ăsta... pentru ca după ce tapotez faţa cu un şerveţel şi îndepărtez excesul de sebum tenul meu arată la fel de grozav. Nu se transferă pe ecranul telefonului (poate foarte puţin) şi produsele extra (blush, contour, iluminator)nu îşi pierd din pigmentare de-a lungul zilei. Asta îl face, zic eu, şi mai special. Poate concura cu succes cu multe alte fonduri de ten scumpe şi bune.
Eu am ales nuanţa 02. Dacă vă hotărâţi să îl încercaţi e musai să căutaţi swatch-uri online pentru că e destul de dificil să găseşti nuanţa potrivită. Culorile sunt destul de închise şi au subton galben.

Pe al meu l-am comandat de pe makeup shop şi a costat aproximativ 55lei.

Publicar un comentario

1 Comentarios

  1. Cred ca datorita nuantelor disponibile nu m-a atras sa il incerc...

    ResponderEliminar