Vichy Deodorant Anti-perspirant 48h pentru piele sensibila

 Mereu am căutat un produs antiperspirant special creat pentru pielea sensibilă a subraţului care să poată să ofere protecţie îndelungată şi să nu conţină parfum. Încă de vara trecută însă, l-am găsit pe cel de la Vichy şi mă declar mai mult decât mulţumită.

Aşadar dacă nu vă plac deodorantele parfumate, acesta este o alegere perfectă. Vichy Deodorant Anti-perspirant 48h este ideal pentru pielea sensibilă și pentru pielea iritată după epilare, având un efect uşor calmant. Păstrează pielea proaspătă şi uscată, astfel încât nu este nevoie să re aplici de-a lungul zilei. Nu ştiu dacă protejează cu adevărat 48 de ore, pentru că obişnuiesc să îmi fac duş zilnic şi să îl re aplic, dar atât timp cât îl port face o treabă minunată. Este hipoalergenic, fără alcool și fără parfum. Pot spune că deodorantul ăsta poate fi o alternativă foarte bună la cele organice despre care ştim că au eficiența destul de redusă,
Eu îl cumpăr de obicei de la Farmacia Tei şi mă costă în jur de 30 lei.
"Deodorant roll-on antiperspirant cu formulă delicată, special conceput pentru pielea sensibilă și epilată.
Principiile antiperspirante, combinate cu ingredientul cu efect calmant Proline Cutei, asigură un maxim de toleranță și o eficacitate antiperspirantă timp de 48 de ore.
Deodorant roll-on fără parfum cu formulă testată pe pielea sensibilă, sub control dermatologic, hipoalergenică, fără alcool, fără parabeni. Un antiperspirant pentru piele sensibilă.
Deodorant antiperspirant cu eficacitate 48h.

O textură non-grasă care lasă pielea netedă, nelipicioasă. Nu lasă urme albe pe piele."

Publicar un comentario

1 Comentarios

  1. de ceva vreme folosesc piatra acra pentru asa ceva, nu am mai folosit deodorante!

    ResponderEliminar