Vichy Deodorant Anti-perspirant 48h pentru piele sensibila

 Mereu am căutat un produs antiperspirant special creat pentru pielea sensibilă a subraÅ£ului care să poată să ofere protecÅ£ie Ć®ndelungată şi să nu conÅ£ină parfum. Ǝncă de vara trecută Ć®nsă, l-am găsit pe cel de la Vichy şi mă declar mai mult decĆ¢t mulÅ£umită.

Aşadar dacă nu vă plac deodorantele parfumate, acesta este o alegere perfectă. Vichy Deodorant Anti-perspirant 48h este ideal pentru pielea sensibilă și pentru pielea iritată după epilare, avĆ¢nd un efect uşor calmant. Păstrează pielea proaspătă şi uscată, astfel Ć®ncĆ¢t nu este nevoie să re aplici de-a lungul zilei. Nu ştiu dacă protejează cu adevărat 48 de ore, pentru că obişnuiesc să Ć®mi fac duş zilnic şi să Ć®l re aplic, dar atĆ¢t timp cĆ¢t Ć®l port face o treabă minunată. Este hipoalergenic, fără alcool și fără parfum. Pot spune că deodorantul ăsta poate fi o alternativă foarte bună la cele organice despre care ştim că au eficiența destul de redusă,
Eu Ć®l cumpăr de obicei de la Farmacia Tei şi mă costă Ć®n jur de 30 lei.
"Deodorant roll-on antiperspirant cu formulă delicată, special conceput pentru pielea sensibilă și epilată.
Principiile antiperspirante, combinate cu ingredientul cu efect calmant Proline Cutei, asigură un maxim de toleranță și o eficacitate antiperspirantă timp de 48 de ore.
Deodorant roll-on fără parfum cu formulă testată pe pielea sensibilă, sub control dermatologic, hipoalergenică, fără alcool, fără parabeni. Un antiperspirant pentru piele sensibilă.
Deodorant antiperspirant cu eficacitate 48h.

O textură non-grasă care lasă pielea netedă, nelipicioasă. Nu lasă urme albe pe piele."

Publicar un comentario

1 Comentarios

  1. de ceva vreme folosesc piatra acra pentru asa ceva, nu am mai folosit deodorante!

    ResponderEliminar