Demachiant pentru ochi Yves Rocher cu albastrele, perfect pentru machiajul rezistent

Cel mai greu, atunci cand folosesc machiaj rezistent, este sa ma demachiez in doi timpi si trei miscari. Si am cautat si cautat un demachiant bun pentru ochi si buze, pentru ca solutia micelara nu face fata acestor doua zone sensibile. Prima data am folosit un demachiant bifazic de la Amway care a fost destul de eficient  si mirosea demential dar, pentru ca era destul de costisitor ( a se vedea Demachiant pentru ochi şi pentru buze ARTISTRY - 71 lei) am renuntat la el de indata ce s-a consumat...adica mult prea repede. Solutia la problema mea a venit intr-o zi in care am gasit o super oferta Yves Rocher si, ca sa profit de ea, am mai adaugat in cos un produs de 18 lei. L-am ales pe el "Demachiant expres pentru ochi Yves Rocher cu albastrele" si am finalizat comanda.

 The hardest thing when using waterproof makeup is finding a remover that works fast and efficiently.  And I've searched and searched and a good eye and lip makeup remover, because my micellar solution does not suit these two sensitive areas.  
The solution to my problem came across on a day when I found a super Yves Rocher offer and to take advantage of it, I have had to add a new product to cart. I chose it "Express Makeup Remover for Sensitive Eyes with Cornflower
" and I sent the order.
 
A fost dragoste la prima utilizare... De ce? Pentru ca se foloste destul de usor, nu irita ochii, indeparteaza machiajul foarte repede, contine ingrediente naturale si este  foarte ieftin.
Instructiuni:  Inainte de toate agit sticla pentru ca cele doua parti ale demachiantului sa se combine, apoi adaug cateva picaturi din solutie pe o discheta si apoi o plasez strategic pe ochiul impricinat. Dupa 1 minut (sau poate mai putin) indepartez discheta si o data cu ea si machiajul.  
Cei de la Yves Rocher spun ca acest demachiant nu necesita clatire insa eu nu prea sunt de acord cu asta, nu imi place reziduu uleios ramas si mai sterg o data cu apa micelara. Si gata, intr-un timp foarte scurt ochi si buzele mele sunt lipsite de machiaj iar pielea din jurul lor este hidratata. Pot spune cu mana pe inima ca este unul din produsele care va exista  intodeauna in geanta mea de cosmetice, pentru ca si-a dovedit de nenumarate ori eficacitatea.

It was love at first use ... Why?  Because is quite easy to use, doesnt irritate the eyes, removes very quickly the makeup, has natural ingredients and is very cheap.
 Instructions: First of all, shake well the bottle for the two sides of cleanser to blend, then add a few drops of the solution on a makeup remover pad and then strategically place it on the eye. After 1 minute (or less) remove the disk and  with it the makeup. Is as simple as that!Yves Rocher claims that this cleanser does not require rinsing but I do not really agree with that, I do not like the oily residue  and I clean after it the whole face with micellar water.

 Voi ce solutii aveti pentru demachierea ochilor dupa ce purtati un machiaj rezistent?
Pana data viitoare, toate bune de la  Taitzel!