Melkior extra volume black mascara - review

Astazi va vorbesc despre o noua descoperire in materie de facut gene frumoase, Melkior extra volume black mascara. L-am cumparat prin Noiembrie, cand o oferta 1+1 mi-a facut ochi dulci si m-a provocat sa il cumpar. 30 de lei -10% cod melkior10taitzel 2 bucati de rimel...o afacere buna zic!
Abia acum o saptamana am cutezat sa il folosesc si am ramas super uimita de cat de misto e! Un rimel care ofera si volum si alungire dintr-un singur strat si care se mentine intact de dimineata pana seara. In plus, separa frumos genele fara sa le incarce. Vinovata pentru volumul asta cred ca este pensula supradimensionata, pe langa compozitia de ceara a rimelului.
Ce 'defect' are? Daca il apicati in doua straturi imi pare ca incarca genele ..si le strica forma armonioasa (obtinuta cu un singur strat).
Punctele:
Pro - Culoarea este foarte pigmentata ( un fel de negru ca abanosul_
       - Pensula este mare si se foloseste foarte simplu, miscarile de zig zag sunt foarte eficiente 
       - Formula este cremoasa, de aici si volum si alungire
       - Ingredientele hidrateaza genele
       - Separa si defineste genele foarte frumos
       - Este un produs ieftin
       - Rezista toata ziua, chiar daca nu este un produs waterproof, si se indeparteaza foarte usor ( eu ma demachiez cu un produs bifazic)
        
Contra- Mai multe straturi nu aduc nici o imbunatatire si din contra, imi pare ca strica rezultatul arata putin cam grosolan. 

Mie imi place si, pentru ca l-am gasit la un pret bun si acum (20 lei) am mai cumparat inca doua, de rezerva :D. 
Voi l-ati incercat?