Cosmeticele favorite din 2015

1 zi pana in 2016. Astazi vreau sa trag linie si sa va prezint produsele care m-au impresionat in 2015. Va pot spune clar ca nu au fost putine...a fost necesar sa cantaresc bine calitatile fiecaruia ca sa pot da un verdict. Incepem asadar lista cu:

Avene Clean-ac: o crema ..de vis! E mana cereasca petru tenul acneic, care se afla sub tratament. Hidrateaza si lasa o senzatie foarte placuta, in plus tenul ramane asa cateva ore bune dupa aplicare. O folosesc in general seara, dupa demachiere.

Gerovital Plant crema seboreglatoare - o baza de machiaj nemaipomenita pentru tenul acneic si, culmea...chiar daca este ieftina, chiar isi face treaba cu brio. Anul asta a fost printe cele mai recumparate produse pentru ingrijirea fetei.
 
Vichy Idealia - O crema de fata foarte buna: hidrateaza, ilumineaza si, atunci cand o folosesc, am senzatia de ten 'proaspat'. Daca nu ar fi pretul asa de ridicat as recumpara-o si pe ea mai des.
 
Bioderma Photoderm Akn Mat 30 - sa fie SPF! Stim prea bine care sunt efectele soarelui asupra pielii asa ca e musai sa folosim spf. E o crema pe care o folosesc indiferent de sezon si, ca sa ii diminuez filtrul alb, de obicei o aplic dupa ce am hidratat riguros tenul.
 
Bioderma solutie micelara - Un fel de holy grail, este apa mea micelara favorita. Demachiaza bine, nu lasa urme lipicioase si nici nu usuca. Anul asta am gasit-o de cateva ori in pachete de 1+1 gratis  asa ca..bravos Bioderma!



Yves Rocher bifazic cu albastrele : Pentru machiajul rezistent este the best! Tusul, rimelul si rujul long lasting nu au nici o sansa, curata bine si face echipa excelenta cu solutia micelara.
 
Effaclair A.I - tratament antiacneic bun bun. Se aplica local si inflamatia dispare in aproximativ 2 zile, asta daca nu e o eruptie mai complicata. Daca e vorba de ceva mai grav, perseverenta e cuvantul cheie.
 
La Roche Posay Cicaplast - il folosesc dupa epilare sau pensat, in zonele mai senibile. Cu el am scapat de iritatie, fire de par in piele si orice alta problema de natura inflamatorie.
 
Paula's Choice Clear exfoliant - Un alt produs esential atunci cand te lupti cu acneea. De cand il folosesc pot spune ca fata mea e mult, dar mult mai curata.
 
 Masca de fata cu argila albastra de la Bunica Agafia - un singur lucru va spun...piele ca de bebelus!


Maybelline Lash sensational mascara- volum, alungire, rezistenta. Tot pachetul de beneficii intr-un singur rimel.
 
Melkior eyeshadow base - primerul pentru ochi a fost al doilea produs Melkior incercat. Mie, care am pleoapele uleioase, mi-a  rezistat machiajul si 10 ore cu baza asta asa ca imi place si il voi refolosi ( daca se va termina vreodata, dupa o jumatate de an abia s-a consumat o treime).
 
Catrice camouflage cream - Din categoria ieftin si foarte bun, anticearcanul asta este net peste multe alte produse scumpe. Acopera foarte bine si este si deosebit de rezistent.
 
Paleta Make up forever Sepia Blue- Minunata pentru un machiaj de zi, a fost singura care mi-a fost aproape in toate sezoanele.
 
Nyx Eyebrow gel - Sprancene conturate frumos, machiaj rezistent si culoarea foarte naturala.



Ruj Golden Rose Velvet Matte - am dezvoltat o obsesie pentru rujurile astea. Ieftine, rezistente si culori dementiale.
 
Make-up Forever Blush - este singurul blush pe care l-am folosit constant, din primavara pana acum. Clar favoritul meu.
 
Mary Lou Manizer - Cel mai bun iluminator si singurul care merita sa il ai in trusa.
 
Melkior ruj clasic - o alta obsesie colorata, rujuri mate si rezistente. Love them!

Si aici am terminat. Nu stiu daca au fost multe sau putine, dar ele au fost favoritele in 2015. Sa vedem acum ce ne rezerva anul 2016 din punct de vedere cosmetic....eu abia astept :D!

Kisses de la Taizel!