Zambet, incredere si dinti mai albi cu Crest Whitestrips

'Un zambet frumos si sanatos care inspira incredere va face intotdeauna diferenta'.
 Povestea mea incepe acum 1000 de ani cand, copil fiind, am urmat un tratament cu antibiotice puternice (tetraciclina, imi sopteste mama). Eram exact in perioada in care erupeau dintii noi si din pricina acelui tratament dintii mei s-au patat intr-un mod dubios si destul de inestetic. (vezi imaginea de mai jos).
Si am ajuns la un moment in care ma frustra atat de tare problema asta incat mi-am luat inima in dinti si m-am hotarat sa imi fac o albire profesionala. Zis si facut, am facut programare la dentist si dupa consult am stabilit impreuna cu medicul ca cea mai buna solutie este albirea dintilor cu gutiere si gel Opalescence. Dupa prima sedinta incepeam sa regret decizia, gingiile mele erau arse partial si dintii groaznic de sensibili (abia dupa 3 zile pot spune ca au incetat durerile) dar, pentru ca se observa o diferenta destul de mare in tonul de culoare (diferenta in sens pozitiv bineinteles) am decis sa continui. O data pe saptamana cate o sedinta de 30 de minute. Din nefericire dupa inca 4 sedinte a trebuit sa spun  stop, desi culoarea dintilor mei se deschisese cu cateva tonuri bune. Durerile groaznice din pricina sensibilizarii dintilor m-au pus la grea incercare si nu am mai rezistat, pur si simplu nu puteam sa beau, sa mananc sau chiar sa inspir aer mai rece fara sa simt ca o iau razna de durere.
Doamne si cat imi placea rezultatul, culoarea dintilor era clar alta dar...tot se vedea delimitata zona patata de pe dinti, numai era maro ci un galbui inchis. Si pentru ca am vazut ca se poate, am cautat zeci de alte metode pentru albirea dintilor dar intr-un mod mai putin dureros. Am citit o multime de testimoniale si review-uri pozitive asa ca am ales sa folosesc in continuare un tratament de albire Crest Whitestrips Supreme Profesional.

Si s-a potrivit manusa cu problema mea. De ce? Pentru ca are concentratia cea mai mare de peroxid de hidrogen (14%), se foloseste foarte simplu, rezultatul se vede inca din prima zi iar dintii se mentin la fel de albi cel putin un an de zile dupa terminarea tratamentului. In cutie erau 42 de plasturi pe care i-am folosit 84 de zile. Am folosit 1 tratament la doua zile desi recomandate pe cutie sunt 2 tratamente pe zi. De ce nu e bine sa folosim 2 tratamente pe zi? pentru ca sensibilizeaza grav dantura si nu are rost...rezultatul a la long e mai putin dureros si la fel de eficient. ezultatul final dupa ce am epuizat plasturii a fost remarcabil, dintii mei sunt mult mai albi si petele mele abia abia ca se mai vad.
Dupa doi ani de zile m-am declarat obsedata de acesti plasturi si, pentru ca dintii se pateaza usor din pricina mancarii si a bauturii, acum folosesc pentru intretinere Crest 3D white Glamorous White, plasturi primiti spre testare de aici www.albirea-dintilor.com  Contin 10% peroxid de hidrogen si in doar 3 zile zambetul e mult mai stralucitor.
Cum se folosesc:
Pentru a obtine rezultate mai bune si mai puternice, nu va spalati pe dinti inainte de a aplica plasturii.
    Deschideti plicul si scoateti plasturii.
    Dezlipiti plasturii de suportul de plastic.
Aplicati partea cu gel a plasturelui pe dinti.
    Aliniati plasturii cu linia gingiilor si presati usor pentru un bun contact cu dintii.
    Indoiti restul plasturelui in spatele dintilor pentru a ramane in pozitie.
Purtati plasturii timp de 30 minuite, de doua ori pe zi, apoi indepartati si aruncati la gunoi.
    Daca observati gel pe dinti, periati, clatiti sau stergeti.



Sunt, si voi ramane fidela acestor plasturi pentru ca... functioneaza!  Am mult mai multa incredere in mine si zambesc...tot timpul :D
Daca aveti intrebari sau nelamuriri nu ezitati sa ma contactati. 
Va pupa Taitzel!