Noi produse in dulapul meu de cosmetice (varianta de Black Friday)

Astazi a sosit si ultima comanda din seria cosmeticelor achizitionate de Black Friday asa ca le-am adunat si le-am aranjat frumos pentru a fi prezentate aici, acum. Nu au fost foarte multe (sotul meu ar spune contra :D)dar pot spune inca de acum ca sunt produse foarte bune calitativ, pe care le-am gasit reduse cu 20-50%, am facut o super afacere zic.
Melkior fard de pleoape bronze metal

Melkior fard de pleoape Coral Fusion
Primele cumparaturi le-am facut la Melkior. Am profitat de reducerile mari si am cumparat doua rezerve cu fard de pleoape, unul mat Coral Fusion (o nuanta foarte delicata, numai buna pentru machiajul de zi cu zi )si altul sidefat Bronze Metal
Am mai adaugat si paleta cu trei farduri sidefate Earth Treasures care imi pare a fi numai buna pentru machiajul ochilor caprui, o mascara Extra Volume, un fard de obraz Pretty Pink (un roz foarte pigmentat si finut) si o pudra compacta Ebony (pe care o folosesc la contur).
Am ramas uimita de rapiditatea cu care am primit coletul, a doua zi comanda a ajuns acasa, intreaga si nevatamata.
paleta cu trei farduri sidefate Earth Treasures Melkior pentru ochi caprui

Melkior Extra Volume mascara

Pana acum sunt foarte impresionata de rimel, are un efect genial de volum si alungire, de blush-ul delicat si de paleta Earth Treasures, pe care o pot purta in geanta fara probleme si care e ideala pentru machiajul zilnic. 
Melkior blush pretty pink  melkior pudra compacta ebony
De la Aoro am cumparat un tus eyeliner Maybelline Master Ink, un tus de ochi rezistent nuanta negru satinat, mascara 2000 Calorie de la Max Factor care numai necesita prezentare si corectorul Catrice camouflage cream in nuanta 2 (cel mai bun anticearcan ever!). Transportul a durat ceva timp la aceasta comanda, dar a fost ok per total.
tus eyeliner Maybelline Master Ink

Catrice Camouflage Cream corector anticearcan
Ultima comanda, si cea care a ajuns cel mai tarziu( doua saptamani si) a fost cea de la Make-up Shop. De aici am luat doua produse cosmetice mult dorite :Nyx Soft Matte Lip Cream in nuanta Copenhagen (o culoare fabuloasa pentru sezonul rece) si Nyx Eyebrow Gel in nuanta black (nu este chiar negru ci doar un maro inchis cu pigment negru). Ambele produse sunt fabuloase, au devenit preferatele mele inca de la prima folosire.
nyx soft matte lip cream Copenhagen Nyx Eyebrow gel black


Si aici se termina lista achizitiilor mele.Eu sunt foarte incantata de alegerile mele si abia astept sa le folosesc intensiv pe toate :D.
Ati gasit ceva interesant in lista mea? Voi ce v-ati cumparat de black friday?