Sprancene perfecte - Review AMC Brow liner gel Inglot


Hello!

Dupa cum stiti (sau nu) saptamana trecuta a intrat in posesia mea un nou produs, menit sa ajute la conturarea sprancenelor : Inglot AMC brow liner gel. 


Gelul promite sa fie produsul perfect pentru unplerea si conturarea sprancenelor.  .
Ce m-a surprins  a fost dimensiunea foarte mica a recipientului, doar 2 grame de gel in conditiile in care alte produse de acest tip au dublu. Borcanasul se inchide foarte bine datorita capacului tip surub asa ca nu exista riscul ca produsul sa se usuce repede. 

Eu am incercat sa imi conturez sprancenele cu el dar, mi-am dat seama ca nu se potriveste de nici un fel nuanta gelului cu necesitatile mele. Eu am nuanta 14 careeste un maro descis cu subton roscat potrivit mai degraba pentru satene decat pentru brunete. Partea buna este ca brow gelul se gaseste intr-o varietate mare de culori asa ca sigur veti gasii una care sa vi se potriveasca. 
Este foarte cremos si aranjeaza frumos firele de par. Desi spuneam la inceput ca este putin produs in borcanas, acum pot spune ca este suficient pentru ca este necesara doar o mica cantitate de gel pentru a contura ambele sprancene.


Acest produs nu se misca din locul in care a fost pus,  daca intervine un demachiant pe baza de ulei atunci pot spune  adio. Pe o scara de la 1 la 10 declar ca acest produs e de nota 11 la capitolul rezistenta, m-am chinuit sa il sterg de pe mana cu apa si sapun un timp indelungat  pana ce a cedat.

Concluzia: Imi place, imi place si imi place! Desi nu am nuanta potrivita mi-a placut felul in care se prezinta , gradul de rezistenta si consistenta. Cred ca ma voi duce sa aleg o culoare convenabila pentru sprancenele mele si voi revenii cu fotografii.
 Produsul il gasit la magazinul Inglot din Baneasa shopping City si costa 57 Ron.



Va multumesc pentru vizita!
Bye!