Buretele Konjak - secretul frumusetii Japoneze

Hello!

Anul trecut am facut prima data cunostinta cu buretele Konjak si, pentru ca e un instrument cosmetic la moda, m-am gandit sa va ofer cateva detalii in cazul in care doritit si il incercati. 
Ce  este acest burete: Un produs 100% natural, fabricat din fibre vegetale de Konjak (un fel de cartof japonez). Fibrele din planta Konjac sunt bogate Ć®n vitamine si minerale, inclusiv potasiu, zinc, magneziu, vitamine A,E,D si B. 


Ce face: Exfoliaza bland si este perfect toate tipurile de piele chiar si cei cu pielea hipersensibila, și probleme cum ar fi eczeme sau acnee.

Se gasesc in mai multe variante: 

  • Alb pentru ten super sensibil - nu contine coloranti, aditivi sau chimicale
  • Negru pentru tenn acneic - contine particule de carbune si ajuta la deblocarea porilor 
  • Verde pentru ten mixt - contine argila verde care ajuta la reglarea cantitatii de sebum
  • Maro deschis - are efect anti-age datorita argilei rosii 
  • Roz- contine argila roz ce imbunatateste elasticitatea pielii (recomandat tenului sensibil)



Cum il folosim: Prima data cand a ajuns in posesia mea m-am panicat atunci cand l-am scos din ambalaj. Ce sa vezi..era asa...ca o piatra, atat de dur. Chiar ma intrebam cum o sa il pot folosii. Dar, cum e si normal sa faci, am citit instructiunile si m-am luminat. Inainte sa il folosim trebuie sa fie cufundat in apa calduta si dupa 1 minut....ta daaaaa, se transforma intr-un jeleu maleabil. So FUFFYYYYY !!!


Imi place foarte mult cum se simte pe tenul meu, este intradevar bland si cu ajutorul unei spume de curatare indeparteaza foarte bine murdaria de pe ten ( maxim o luna de zile se foloseste ca atare fara cleanser, apoi isi pierde  proprietatile).  Eu imi spal fata cu el zilnic de cand il am insa nu am vazut ca ar avea efect anti-age sau antiacneic. Curata, exfoliaza bland si intradevar face ca tenul sa arate mult mai sanatos. Este un produs care merita incercat, va spun sigur ca o sa il adorati!


Se recomanda pastrarea lui  intr-un spatiu deschis. Eu il sterilizez o data pe saptamana pentru ca am impresia ca atunci cand se transforma din nou in piatra (cand se usuca) absoarbe ca intr-un vortex particule de praf si alte nebunii.

Voi ati folosit pana acum un Konjak ?