O mare dezamagire : Pantene Pro-V Moisture Renewal sampon si balsam

Hello!

Eu am un par super dificil, uscat, fir gros si ondulat. De obicei folosesc pentru ingrijirea lui produse profesionale dar, pentru ca rezerva financiara mi se terminase am hotarat sa folosesc o perioada ceva mai accesibil. Am fost in supermarket si din multimea de produse  pentru curatarea parului am ales gama Pantene Pro-V: Moisture Renewal ( conceputa pentru parul uscat). 

 La inceput am fost super incantata, parul meu era curat si mirosea divin. Problemele au aparut insa dupa doua saptamani de folosire. Samponul face exact opusul, mi-a uscat parul intr-un mod extrem. Dupa ce il spalam si aplicam balsam, in loc sa fie matasos si usor de aranjat parul meu arata si se simtea ca un snop de paie, paie murdare... Am verificat ulterior lista de ingrediente: contine silicon (sub formă de dimeticon) combinat cu derivati de clorură. Aceste componente chimice nu sunt deloc prietenoase cu firul de par si de aici apar problemele cu care m-am confruntat si eu.




Concluzie: Achizitonarea acestui sampon (si balsam) a fost una dintre cele mai proaste decizii pe care o puteam lua. Parul meu a suferit foarte mult si imi va fi destul de greu sa il fac sa revina la starea initiala. Sunt foarte dezamagita, nu ma asteptam ca un produs Pantene sa deterioreze parul in acest fel.

Voi ati folosit aceste produse? 
Va multumesc pentru vizita!
Bye!