Solutia pentru pleoape uleioase Melkior eyeshadow base review

Hello!

Astazi am sa va vorbesc despre un produs care m-a impresionat in mod deosebit : baza pentru machiajul ploapelor  de la Melkior.  L-am achizitionat inca din aprilie, la deschiderea Mega Mall Pantelimon, si de atunci il tin la loc de cinste in trusa mea de make-up. 

De ce il ador? Pentru ca am ploapele extrem de uleioase(si cand spun extrem nu exagerez) si este unul dintre putinele produse care reuseste sa fixeze pentru 12-15 ore machiajul. Fara fard strans in pliuri si fara tus transferat pe partea superioara a ploapei, cu alte cuvinte...minunat!

Recipentul este tare dragalas , seamana cu cel al unui tus crema, si contine 4 g de produs. Eu aplic primer-ul cu o pensula pentru buze, este mai eficient si mai igienic asa. Consistenta  este cremoasa iar finish-ul matasos. Este si foarte economic, pentru intreaga pleoapa este necesara o cantitate foarte mica de produs (cat un bob de orez). Se usuca foarte repede si nu este deloc lipicios. 

Cum il folosesc eu: intai pun pe pleoapa un strat de pudra, apoi baza Melkior si in final fardul de ochi ( care este intensificat datorita primerului).
Aici machiajul este intact dupa 6 ore (conditi meteo neprielice-canicula)

 Eu il ador si cred ca e un must have, mai ales pentru ca il gasit la un pret foarte mic(30 Ron) si se consuma foarte greu. Eu il am din aprilie si se vede in imaginile de mai sus cantitatea consumata in conditiile in care l-am folosit zilnic.

Daca va incanta si pe voi si vreti sa il achizitionati online pe www.melkior.ro , am un cod pentru 10%  reducere :  melkior10taitzel . 

Voi l-ati incercat? Ce primer de ochi vi se pare mai eficient pentru ploapele uleioase?
Va multumesc pentru vizita!
Bye!