ZI de rasfat la Centrul de estetica Hipocrat

Hello!

Astazi am sa va povestesc despre ziua mea de rasfat  la Centrul de estetica Hipocrat. 


Povestea incepe in felul urmator:
 Ziua in care am avut programate primele sedinte nu a inceput tocmai bine si imi era teama ca nu voi fi in masura sa ma bucur de tratamente dar, spre surprinderea mea s-a dovedit a fi una dintre cele mai relaxante experiente din ziua accea. De cum am ajuns am fost intampinata cu amabilitate de personalul medical si am stabilit ce proceduri voi face . Primul aparat consultat a fost cel de diagnoza corporala, si mi s-a calculat :greutatea,indicele de masa,grasimea corporala si viscerala, masa musculara, apa din corp,evaluarea necesarului caloric zilnic si cateva masuratori segmentiale (ficare mana.picior si trunchiul)

Dupa analiza corporala am folosit Capsula Slim Active, sau cum o numesc eu...capsula se transpirat intensiv :D. 30 de minute de masaj, transpiratie,muzica relaxanta si cromoterapie, asa se rezuma o sedinta in acest aparat. Mi-a placut maxim, initial am crezut ca temperatura va fi greu de suportat si experienta va fi oarecum traumatizanta dar, contrar asteptarilor mele a fost foarte foarte relaxant. Dupa o sedinta in aceasta capsula am avut cu 750 de calorii mai putin, echivalentul a 3 ore de sport intens.


Apoi o sedinta de 45 de minute de electrostimulare.


Si pe final, drenaj limfatic.Am imbracat un costum special ce inconjura abdomenul si picioarele apoi am inceput cele 45 de minute de presodrenaj. Drenajul limfatic actioneaza asupra ganglioni lor limfatici, procedura de aceasta avand drept scop eliminarea tuturor toxinelor din organism, stimuleaza circulatia si ajuta la eliminarea celulitei.


Dupa toate tratamentele am plecat extrem de relaxata si incantata de toata experienta. Personalul foarte amabil, saloanele foarte chochete si terapiile rejuvenante. 
Daca va doriti o zi de relaxare suprema va recomand cu drag acest spa! <3


 Mai multe detalii legate de preturi si terapii puteti afla de pe pagina web estetica Hipocrat  sau pe facebook Centrul de Estetica Hipocrat.
Multumesc Federova pentru voucher-ul oferit!


Va multumesc pentru vizita!
Bye!