Terapie prin shopping


Ce face un om (aici fac referire la mine :D ) cand afata este foarte cald?  Va zic eu....shopping in magazine cu aer conditionat. Astazi am sa va arat captura cu buget redus de saptamana asta. 


Mi-am recumparat crema Nivea din cutia albastra la 300 ml. E o crema cu scopuri multiple, ieftina si foarte hidratanta. 

Am fost in DM si mi-a facut cu ochiul balsamul pentru par vopsit de la Le Petit Marseiliais. L-am mai avut si  mi-a placut destul de mult asa ca merita sa fie recumparat. Face ca parul sa fie foarte usor de pieptanat si ii da un aspect sanatos. Pretul de la DM a fost de 17 Ron si apoi am vazut in Kaufland acelasi produs la 12 lei...o diferenta cam mare zic. Data viitoare o sa prospectez mai bine piata, pentru ca nu are rost sa dau mai multi bani pe acelasi produs.


Am luat si un gel de par cu efect apos de la Balea. Este destul de bunicel, miroase frumos si nu incarca firul de par.

Tot din DM am cumparat sapunul de fata de la Palmers cu Vitamina E si Triclosan, Este un produs pentru curatatea fetei foarte bun, am citit o multime de pareri pozitive de la persoane ce aveau acnee si datorita acestui sapun li s-a imbunatatit aspectul tenului. Indeparteaza murdaria, ajuta la vindecarea timpurie a cosurilor si face si o exfoliere blanda.
De la un magazin de cartier am luat o masca exfolianta cu argila de la Beauty Formulas. 
Si mi-am refacut stocul de top coat mat si  solutie de indepartat cuticule de la Flormar.

Ati facut si voi terapie prin shopping saptamana asta?
Va multumesc pentru vizita!
Bye!