Am incercat Gerovital Tratament Expert

Acum mai bine de o luna am intrat in posesia unor produse Gerovital pentru ingrijirea parului, si tare bine imi pare ca le-am incercat!  
Este vorba de Gerovital Tratament Expert sampon regenerant, masca regeneranta si ser cu efect no frizz.

Gerovital Tratament Expert regenerant

Initial am folosit doar samponul regenerant, care m-a cucerit de indata ce am deschis capacul. Are un miros proaspat, nu foarte puternic, de care nu ma pot satura! Consistenta este semi cremoasa si face foarte multa spuma. Curata bine parul de reziduri dar dupa samponare am simtit nevoia sa folosesc balsam, asta pentru ca am parul extrem de uscat.
  Contine vitamine, oligoelemente si keratina hidrolizata.  Acestea ajuta la refacerea structurii firului de par, de la radacina pana la varf. Nu stiu cat de mult ajuta la capitolul regenerare sau la stoparea caderii parului, pentru ca l-am folosit o perioada destul de scurta, banuiesc insa ca daca e folosit mai mult timp se pot vedea rezultatele si in acest sens.
Gerovital tratament expert sampon regenerare
Apoi pentru ca am parul extrem de uscat am adaugat si masca regeneranta, care m-a ajutat sa potolesc firele rebele. Are consistenta cremoasa, acelasi parfum delicat si hidrateaza instant . Continutul de keratina hidrolizata o face sa fie un produs minunat pentru refacerea structurii firului de par.
Gerovital tratament expert masca regeneranta
Am completat rutina cu serul cu efect no-frizz. Este un produs ce poate fi aplicat atat pe parul umed cat si pe cel uscat.  Formeaza o pelicula ce previne incarcarea electrostatica si ne ajuta sa avem bucle voluminoase, frumos definite. Ambalajul este prevazut cu un pulverizator ergonomic care dozeaza suficienta cantitate de produs, fara sa incarce parul. Am aplicat serul pe parul uscat si apoi l-am aranjat cu uscatorul. Am observat ca intradevar s-au redus la jumatate firele rebele. Acum il folosesc de fiecare data dupa baie si  sper ca voi avea, in viitor, parul neted ca al unei pisici.
 
Gerovital tratament expert ser no-frizz
Gerovital Tratament Expert regenerant
Inainte si dupa

Voi ati incercat pana acum Gerovital tratament expert?
Eu incep sa indragesc tot mai mult produsele lor!
Va pup!