Recenzie parfum Cacharel Amor Amor

Jean Louis Henri Bousquet lansat Cacharel Ć®n 1962 si a inceput ca un brand de pret-a-porter , parfumuri si accesorii. Cacharel are o multime de  parfumuri in portofoliu, printre care si Amor Amor (cel pe care il voi prezenta eu astazi), Loulou, Anais Anais, Promesse și Eden.
Eu sunt un mare fan al parfumurilor Cacharel si, dintre toate, Amor Amor este de departe favoritul meu. 
El este descris ca fiind un parfum pasional, feminin, care este proiectat pentru a portretiza senzatia de dragoste la prima vedere.
Cacharel Amor Amor

Prima data cand am facut cunostinta cu acest parfum, a fost cu ceva timp in urma, exact inainte de vacanta de vara.  

Lucru care m-a atras initial a fost prezentarea acestuia. Parfumul este ambalat intr-o sticla de culoare sangerie si are un atomizor argintiu in partea de sus. Pe partea din fata a sticlei se afla o pictograma a unui trandafir si numele Cacharel Amor Amor, asa ca este foarte usor de reperat.
Ambalajul iti da impresia de ceva care este frumos, dar cu o latura imperfecta, aproape periculosa (din pricina rosului sangeriu), si cred ca este, probabil, o modalitate buna de a descrie acest parfum! O combinatie intre frumos si rock...atat pentru domnitele delicate cat si pentru cele rebele.

Parfumul este fructat / floral si pot spune, dupa ce l-am purtat o perioada, ca este o descriere cu adevarat potrivita. Contine note de top de portocala, coacaze negre si grapefruit, notele de baza sunt vanilie si mosc, cu note de mijloc de trandafir, iasomie si caise. Din toate acesta combinate rezulta un amestec minunat de arome florale si fructate. Parfumul este destul de feminin si dulce, insa nu foarte dulce. Este un miros pe care clar il pot recunoaste dintr-o mie.
Cacharel Amor Amor
Prima data aplicat, aroma pare a fi destul de coplesitoare dar, dupa o vreme (2-3 ore) se estompeaza treptat, treptat si ramane in urma un miros fin, suav. Daca il pulverizati in punctele cheie (dupa ureche, la baza gatului, incheietura maini si pliul cotului) rezista foarte mult, chiar si pana la urmatorul dush. Nu este necesar sa folosim foarte mult parfum asa ca pot spune ca este si destul de economic.

Acest parfum este ideal (in cazul meu) pentru utilizarea de zi cu zi. De asemenea, este tipul de parfum cred ca ar fi mai probabil de a purta Ć®n lunile de primavara și vara, datorita aromei fructate. Unul dintre cel mai important lucruri despre un parfum in viziunea mea este, in afara de mirosul in sine, daca dureaza pana a doua zi sau nu, iar acest lucru o face cu siguranta - un mare avantaj.
Cacharel Amor Amor

Ador acest parfum! Amor Amor a fost lansat de Cacharel in 2003 si este chiar si acum un parfum de referinta. Desi este o apă de toaleta, si teoretic nu are mirosul la fel de puternic ca a unui parfum, mi se pare ca aroma este suficient de puternica si rezistenta. 
Este un parfum ce se potriveste atat tinerelor cat si doamnelor mai in varsta.


Voi l-ati incercat pana acum?