Cosmetice terminate partea 1

Astazi predau raportul de activitate (prima parte) pentru cateva produse cosmetice, care si-au dat duhul incercand sa imi fie pe plac.

Incepem cu 4 produse folosite la igena trupeasca:
  1. Gelul intim Imacul'eau de la Sensiblu : mi-a placut maxim. Este un gel intim care nu irita, are un parfum delicat si contine o multime de ingrediente misto. Acestea sunt: acid lactic, musetel, aloe vera, orhidee si apa de izvor. Are un ph fiziologic si nu contine parabeni. Mi-a placut si maine dau fuguta la farmacie pentru o noua sticla.
  2. Sapun lichid Protex : miroase frumos, dar usuca mult mainile.
  3. Gel de dus hidratant cu extract de rodie Gerovital : miroase demential si nu usuca pielea. In plus raportul calitate pret este foarte bun.
  4. Sampon Herbal Essences : minunatia asta de sampon a fost cumparata din Madrid acu cateva luni bune si acum si-a gasit obstescul sfarsit. A fost un sampon care ii dadea parului volum, stralucire si miros placut (cam trei zile). Mi-a placut mult dar, din nefericire nu il pot recumpara pentru ca produsele Herbal Essences de la noi sunt  net inferioare din punct de vedere calitativ.
imaculeau protez herbal essence gerovital
Tot pentru trup am folosit:
  1. Unt de shea de la New foods - un produs foarte util pentru...orice. L-am folosit drept crema de corp, balsam de buze, masca de par, hidratant pentru calcaie si in diverse masti pentru fata.
  2. Garnier Mineral Max Protection antiperspirant 48 h - Miroase fresh, nu pateaza hainele colorate si rezista cu succes unei zile cu  transpiratie excesiva. 
  3. Lotiune de corp Black XS Paco Rabanne - Ahhh, a fost favorita mea!! Un parfum floral-lemnos minunat, perfect pentru serile racoroase de vara.
  4. Antiperspirant Bodie Series roll-on - vara asta a facut fata cu brio transpiratiei, chiar si cand nu ma asteptam. Rezista foarte foarte mult, are un parfum discret dar am observat ca lasa si ceva urme galbui pe haine.
garnier unt de shea black xs

Produsele pentru par terminate:
  1. Color & Soin- vopseaua mea de par favorita!! Am scris aici cateva lucruri despre ea.
  2.   Balsam pentru par vopsit Le Petit Marseillais cu afine - este unul dintre cele mai bune balsamuri folosite de mine. Descurca parul si il face moale, ca de pisica. Mi-a placut foarte mult si il recomand, mai ales in cazul in care aveti par deteriorat.
  3. Balea fixativ Volume Efect - o porcarie! Daca folositi apa cu zahar pe post de fixativ obtineti acelasi lucru, par lipicios is imbacsit.
  4. Fixativ Taft Shine - A fost interesant. Fixare medie, un oarecare luciu si par inbacsit a doua zi.
color soin le petit marseillais balea fixativ

Gata pentru astazi!
    Urmeaza si partea a doua, fiti pe faza!
    Toate bune!